מתאים ל-16 ומחירו 1 מנות.33 דולר למנה. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 7 גרם חלבון, 38 גרם שומן, ובסך הכל של 499 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. אם יש לכם פירורי קרקר גרהם, קמח, קצפת כבדה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 14%. הציון הזה לא כל כך מרהיב. נסו עוגת גבינה סוכריות מנטה, סוכריות מנטה, ו סוכריות מנטה רכות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים 10 אינץ ' משומן. תבנית קפיצית בעובי כפול של נייר כסף כבד (בערך 18 אינץ'. כיכר). מאובטח לעטוף רדיד סביב מחבת. בקערה קטנה שלבו את פירורי הקרקר, החמאה והסוכר. לחץ על תחתית התבנית המוכנה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ואגוזי פקאן קצוצים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ליקוריץ צהוב וירוק
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
2
מניחים מחבת על תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
אופים בחום של 350 מעלות למשך 8-10 דקות או עד להתייצבות. מצננים על רשת.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
בקערה גדולה מקציפים גבינת שמנת וסוכר לתערובת אחידה. מקציפים פנימה את השמנת החמוצה, הקמח והווניל.