עוגת גבינה סחרור אוכמניות
אם יש לך תמצית וניל, סוכר, קרום קרקר גרהם ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון ספונקולרי של 27%, המנה הזו גרועה למדי. מתכונים דומים: עוגת גבינה סחרור אוכמניות, עוגת גבינה סחרחורת אוכמניות ועוגת גבינה סחרחורת אוכמניות.
הוראות
טורפים בקערה גדולה את גבינת השמנת, הסוכר והוניל עד לקבלת תערובת חלקה.
מוסיפים ביצים, מקציפים רק עד לאיחוד.
יוצקים לקרום. זרוק 1/2 כוס מלית פשטידה על ידי ערימת כפיות על תערובת גבינת השמנת; לחתוך בעזרת סכין כדי לסחרר את מילוי הפאי.
אופים ב-350 מעלות למשך 35-40 דקות או עד שהמרכז כמעט מתייצב. מצננים על רשת למשך שעה. מקררים לשעתיים. למעלה עם מילוי הפאי שנותר. מקררים שאריות.
יין מומלץ: קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce, Sauternes
עוגת גבינה עובדת ממש טוב עם ריזלינג מאוחר קציר, למברוסקו דולצ'ה וסוטרנס. יינות קינוח לבנים הם בחירה בטוחה לעוגת גבינה (ללא שוקולד), אבל למברוסקו מתוק יהיה כל כך טוב עם עוגת גבינה תות קלאסית. ה-NV Ruinart, Wine עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-89 דולר לבקבוק.
![NV Ruinart, יין]()
NV Ruinart, יין