עוגת גבינה עם בטטה
עוגת גבינה עם בטטה דורשת 3 שעות ו-40 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 811 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 51 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו סוכר חום, חמאה, פקאן ועוד מספר מצרכים לעשות היום. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. . עם כפית ציון של 39% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: עוגת גבינה עם בטטה, עוגת גבינה עם בטטה, ו עוגת גבינה עם בטטה.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מערבבים יחד פירורי קרקר גרהם, 1/4 כוס סוכר, ו 1/4 כוס חמאה מומסת. הקש תערובת לתוך החלק התחתון של מחבת springform 9 1/2 אינץ'.
אופים 10 דקות; להסיר מהתנור ולהניח בצד. תשאיר את התנור דולק.
מניחים תפוחי אדמה בתבנית אפייה.
אופים עד סכין מוכנס במרכז עובר בקלות, על 1 שעה. מגניב בטטות מספיק כדי להתמודד, לקלף, פירה.
מקציפים גבינת שמנת ו 3/4 כוס בתוספת 2 כפות סוכר לבן עד חלקה.
מערבבים שמנת חמוצה, 1/4 כוס שמנת, ו 1 1/2 כוסות מחית בטטה. מקציפים ביצים אחד בכל פעם, מתמזגים היטב אחרי כל אחד.
אופים ב 350 מעלות F (175 מעלות C ) תנור עד בודק מוכנס ליד המרכז יוצא נקי, על 1 שעה (מרכז עדיין עשוי להיות מעט jiggly).
בואו עוגה לעמוד 1 שעה בתנור עם דלת פתוחה.
מערבבים סוכר חום וחמאה 1/4 כוס או מרגרינה בסיר קטן כבד. מערבבים על אש נמוכה עד הסוכר מתמוסס. להגביר את החום, ולהביא לרתיחה.
מערבבים ב 1/4 כוס קרם, ואז אגוזים.
יוצקים ציפוי חם על עוגת גבינה. חנות שאריות עוגת גבינה במקרר.