עוגת גבינה עם דובדבנים
עוגת גבינה עם דובדבנים יכולה להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון לקינוח. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 334 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. גשו לסופר וקנו עוגיות חמאה, קמח, גלגלית זהב, וכמה דברים אחרים להכין היום. מתכון זה מ-BBC אוכל טוב יש 165 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 20 דקות. עם כפית ציון של 18% המנה הזאת די גרועה. נסו פרוסה בשלה דובדבן, עוגיות פיסטוק בטעם דובדבן, ו פרוסת דובדבן וודקה קוקטייל מתכון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 160C / מאוורר 140c / גז
גריז וקו פח טרין מתכת רופף (27 x 10 ס "מ, 7 ס" מ עמוק) או פח כיכר גודל דומה עם אפיית קלף. הפוך את הלחם הקצר למעבד מזון ובליץ לתוך פירורים, ואז לשפוך את החמאה ולהמשיך לגרגר עד המרקם של חמאת בוטנים חלקה. לחץ על תערובת עוגיות חמאה לתוך הבסיס של פח.
לנצח את הגבינה, תמצית וניל וסוכר עד חלקה אז להכות את הקמח והביצים עד בשילוב לחלוטין זה יכול להיעשות ביד או במעבד מזון.
יוצקים את התערובת על בסיס הביסקוויט וחלק עם מרית.
אופים עבור כ 1 hr עד פשוט להגדיר לחלוטין ו tinged חום בקצוות. להשאיר להתקרר מהמקרר, ואז לקרר עד קר לחלוטין.
בעוד העוגה הוא קירור מפזרים את הסוכר לתוך מחבת ומניחים על חום גבוה עד caramelised. לזרוק את הדובדבנים ואת התבשיל בסוכר במשך 3-4 דקות עד שהם דביקים ושחררו את המיצים שלהם, אבל havent התמוטט יותר מדי. השאר להתקרר, ואז מסננים את מיץ הדובדבן בחזרה למחבת.
מניחים על חום גבוה ולהפחית את המיץ לסירופ דביק, להפריש להתקרר. כדי לשרת, בעדינות לשחרר את העוגה מן התבנית על הלוח ולהשאיר בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות. ממש לפני ההגשה כפית הדובדבנים מעל, לטפטף עם סירופ לחתוך לפרוסות.