ה- Maine Whoopie Pies הטובים בעולם - Ayuh
ה- Maine Whoopie Pies הטובים בעולם - Ayuh לוקח בערך שעה מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-25 מנות. תמורת 36 סנט למנה , מתכון זה מכסה 2% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 263 קלוריות , 1 גרם חלבון ו -16 גרם שומן . זה מובא אליך על ידי Allrecipes. 12 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. כמה אנשים מאוד אהבו את הקינוח הזה. אם יש לך אבקת קקאו, חלב, קמח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 9% , וזה רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתיקון). Whoopie Pies (It's a Maine Thing) , Pumpkin-Maple Whoopie Pies and Maine Part 2 , ו- The Maine Lobster Roll המפורסם בעולם דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מחממים תנור ל-375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס).
חותכים ומניחים בצד 25 חתיכות של ניילון נצמד בגודל של כ-5 אינץ' ריבוע.
לעוגיות, מקציפים 1/2 כוס קיצור ירקות, 2 כוסות חלב, 2 כוסות סוכר, הביצים ו-2 כפיות תמצית וניל יחד בקערת ערבוב גדולה עד לקבלת מרקם חלק וקרמי. בקערה נפרדת, מקציפים את 4 כוסות הקמח עם שתי הכמויות של קקאו לא ממותק, סודה לשתייה ומלח עד לאיחוד יסודי. מקציפים את תערובת הקמח לתוך החומרים הרטובים רק עד לקבלת מרקם חלק.
גרפו את הבלילה בכפות, והניחו על ניירות אפייה לא משומנים בכדורים עגולים קטנים במרחק של כ-2 סנטימטרים זה מזה. המתכון אמור להכין כ-50 עוגיות. העוגיות יעלו ויתרחבו מאוד.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהעוגיות מתייצבות באמצע, 8 עד 10 דקות. מניחים להתקרר על ניירות אפייה מספר דקות לפני שמוציאים לסיום הקירור על מתלים.
להכנת המילוי, הניחו 1 כוס חלב בכוס מדידה המתאימה למיקרוגל, ומבשלים במיקרוגל עד שהוא חם אך לא רותח, 1 עד 2 דקות.
יוצקים את החלב המחומם לקערת ערבוב גדולה.
מוסיפים את כוס החמאה בטמפרטורת החדר, 1 כוס קיצור ירקות, 2 כוסות סוכר, 2 כפות קמח, 2 כפיות תמצית וניל, וקרם המרשמלו. מקציפים את התערובת במהירות גבוהה עד שהציפוי אוורירי, 5 עד 10 דקות. בהתחלה הציפוי ייראה גבשושי, אבל המשיכו להכות.
למילוי העוגיות יש לבחור 2 עוגיות בגודל זהה, ולמרוח כ-1 1/2 כף מהציפוי על תחתיתה השטוחה של העוגייה. משטחים את העוגיה השנייה, כשהצד השטוח כלפי מטה, ועוטפים את העוגיה המלאה בניילון נצמד.
מכניסים את העוגיה המלאה למקפיא. חזור על הפעולה עם שאר העוגיות והציפוי, עוטפים כל וופי פאי בניילון ומקפיאים.
להגשה, מוציאים את הוויפי מהמקפיא ומניחים להפשרה עד שהיא קרה מאוד אך לא קפואה, 10 עד 15 דקות.
יין מומלץ: קרם שרי, יין פורט, Moscato Dasti
וופי פאי עובד ממש טוב עם קרם שרי, יין פורט ומוסקטו ד'אסטי. כלל שילוב יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. ה-NV Solera Cream Shery עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![NV Solera Cream Shery]()
NV Solera Cream Shery
ל-Solera Cream Shery יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמלי מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם סיומת ארוכה ומלאת טעם.