עוגת גבינה עם דלעת
עוגת גבינה דלעת דורשת על 7 שעות ו-30 דקות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 37 גרם של שומן, וסך הכל 523 קלוריות. המתכון הצמחוני lacto ovo מגיש 12 . לכי לחנות ותאספי פירורי קרקרים, פשטידת דלעת, גבינת שמנת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 135 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. הרבה אנשים ממש אהבו את הקינוח הזה. הוא הובא אליכם על ידי ההתמכרות שלי לאפייה. עם כפית ציון של 0%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). דלעת שוקולד צ'יפס עוגיות דלעת ותבלינים עוגת גבינה בראוניז, דלעת שוקולד צ'יפס עוגיות דלעת ותבלינים עוגת גבינה בראוניז, ו עוגת דלעת עוגת גבינה פרנץ ' טוסט רול עם דלעת ספייס טבילה רוטב # SundaySupper דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
מחממים תנור ל 177°. בשורה התחתונה של מחבת קפיץ 9 אינץ ' עם לסכל ולרסס קלות עם ספריי בישול nonstick.
בקערה בינונית, לשלב פירורי קרקר גרהם, חמאה, סוכר מגורען ותבלינים פשטידת דלעת. לחץ על החלק התחתון ו 1 אינץ ' עד בצד של מחבת מוכן.
אופים במשך 7 עד 8 דקות. מגניב על מתלה תיל במשך כ -10 דקות.
להתחיל להרתיח סיר גדול של מים לאמבט מים.
בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה, או בקערה גדולה עם מערבל חשמלי, לשלב גבינת שמנת, סוכר מגורען וסוכר חום עד רכות; כ 3 דקות.
מוסיפים ביצים, דלעת ושמנת כבדה, מערבבים עד לשלב מלא; מגרד את הצדדים של הקערה לפי הצורך. לבסוף, להוסיף וניל ופאי דלעת תבלין ומערבבים עד בשילוב טוב.
יוצקים את הבלילה לתוך קרום מוכן.
מניחים מחבת למחבת גדולה יותר ושופכים מים רותחים לתוך המחבת הגדולה עד אמצע הצד של מחבת עוגת הגבינה. (ראה סרטון למעלה לקבלת טיפים נוספים)
אופים 60 דקות, הקצוות ייראה להגדיר, אבל המרכז עדיין יהיה קצת נענוע אליו. בשלב זה, לסגור את דלת התנור, לכבות את החום, ולתת לנוח בתנור הקירור במשך שעה אחת. לאחר שעה אחת עברה, בזהירות להסיר את עוגת הגבינה מהאמבט מים ומניחים על מתלה קירור להתקרר לחלוטין. לאחר העוגה מקורר לחלוטין, למקם אותו לתוך המקרר לפחות 6 שעות.