עוגת גבינה עם דלעת
מתכון זה מספק 16 מנות. עם 405 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 28 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סוכר חום, ביצים, גבינת שמנת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: עוגת גבינה דלעת מטבח פיצה קליפורניה-זוהי עוגת גבינה מושלמת לחופשות הסתיו, עוגת הגבינה שלהם היא לא סוד יותר, דלעת שוקולד צ'יפס עוגיות דלעת ותבלינים עוגת גבינה בראוניז, ו עוגת דלעת עוגת גבינה פרנץ ' טוסט רול עם דלעת ספייס טבילה רוטב # SundaySupper.
הוראות
תנור חום עד 163°. גריז 9 אינץ ' מחבת springform עם התקצרות. בקערה קטנה, מערבבים פירורי קרקר, 2 כפות סוכר מגורען והחמאה המומסת. לחץ על פירור תערובת בתחתית מחבת. לעטוף רדיד סביב מחוץ למחבת כדי למנוע טיפות.
אופים קרום 8 עד 10 דקות או עד סט. מגניב 5 דקות בטמפרטורת החדר. מקררים כ 5 דקות או עד מקורר לחלוטין.
בינתיים, בקערה קטנה אחרת, מערבבים קמח, תבלין פשטידת דלעת, ברנדי ודלעת; להפריש. בקערה גדולה, לנצח גבינת שמנת עם מיקסר חשמלי על מהירות בינונית עד חלקה וקרם. בהדרגה לנצח בסוכר חום 2/3 כוס סוכר מגורען עד חלקה. במהירות נמוכה, לנצח ביצה 1 בכל פעם רק עד מעורבב. בהדרגה להכות בתערובת דלעת עד חלקה.
אופים 1 שעה 15 דקות עד 1 שעה 25 דקות או עד להגדיר אבל מרכז עוגת גבינה עדיין מתנועע מעט כאשר עבר. כבה את התנור; פתח את דלת התנור לפחות 4 אינץ'.
בואו עוגת גבינה להישאר בתנור 30 דקות.
תעביר את הסכין לקצה המחבת כדי לשחרר את עוגת הגבינה. מגניב במחבת על מתלה תיל 30 דקות. מקררים לפחות 6 שעות או לילה לפני ההגשה.
כדי להגיש, תעביר סכין לקצה המחבת כדי לשחרר את עוגת הגבינה. בזהירות להסיר בצד של פאן לפני חיתוך עוגת גבינה. חנות מכוסה במקרר.