קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 45 דק.
מנות16
ציון בריאות2
מגזין

עוגת גבינה עם דלעת

עוגת גבינה עם דלעת
מתכון זה מספק 16 מנות. עם 405 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 28 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סוכר חום, ביצים, גבינת שמנת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: עוגת גבינה דלעת מטבח פיצה קליפורניה-זוהי עוגת גבינה מושלמת לחופשות הסתיו, עוגת הגבינה שלהם היא לא סוד יותר, דלעת שוקולד צ'יפס עוגיות דלעת ותבלינים עוגת גבינה בראוניז, ו עוגת דלעת עוגת גבינה פרנץ ' טוסט רול עם דלעת ספייס טבילה רוטב # SundaySupper.

הוראות

1
תנור חום עד 163°. גריז 9 אינץ ' מחבת springform עם התקצרות. בקערה קטנה, מערבבים פירורי קרקר, 2 כפות סוכר מגורען והחמאה המומסת. לחץ על פירור תערובת בתחתית מחבת. לעטוף רדיד סביב מחוץ למחבת כדי למנוע טיפות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורעןסוכר מגורען
פירורי קרקרפירורי קרקר
קיצורקיצור
חמאהחמאה
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
מחבת Springformמחבת Springform
קערהקערה
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תנורתנור
2
אופים קרום 8 עד 10 דקות או עד סט. מגניב 5 דקות בטמפרטורת החדר. מקררים כ 5 דקות או עד מקורר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
3
בינתיים, בקערה קטנה אחרת, מערבבים קמח, תבלין פשטידת דלעת, ברנדי ודלעת; להפריש. בקערה גדולה, לנצח גבינת שמנת עם מיקסר חשמלי על מהירות בינונית עד חלקה וקרם. בהדרגה לנצח בסוכר חום 2/3 כוס סוכר מגורען עד חלקה. במהירות נמוכה, לנצח ביצה 1 בכל פעם רק עד מעורבב. בהדרגה להכות בתערובת דלעת עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
עוגת דלעת תבליןעוגת דלעת תבלין
סוכר מגורעןסוכר מגורען
גבינת שמנתגבינת שמנת
סוכר חוםסוכר חום
דלעתדלעת
ברנדיברנדי
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
4
יוצקים מילוי מעל קרום.
מרכיבים שתצטרך
קרוםקרום
5
אופים 1 שעה 15 דקות עד 1 שעה 25 דקות או עד להגדיר אבל מרכז עוגת גבינה עדיין מתנועע מעט כאשר עבר. כבה את התנור; פתח את דלת התנור לפחות 4 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
בואו עוגת גבינה להישאר בתנור 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
תעביר את הסכין לקצה המחבת כדי לשחרר את עוגת הגבינה. מגניב במחבת על מתלה תיל 30 דקות. מקררים לפחות 6 שעות או לילה לפני ההגשה.
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
סכיןסכין
מחבתמחבת
8
כדי להגיש, תעביר סכין לקצה המחבת כדי לשחרר את עוגת הגבינה. בזהירות להסיר בצד של פאן לפני חיתוך עוגת גבינה. חנות מכוסה במקרר.
ציוד שתשתמש בו
סכיןסכין
מחבתמחבת