קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת גבינה עם כתר חמוציות

עוגת גבינה עם כתר חמוציות
מתכון זה מספק 12 מנות. עם 384 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 23 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו ג'לטין, פירורי קרקרים, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: פילדלפיה אוכמניות קראון עוגת גבינה, PHILADELPHIA® עוגת גבינה עם כתר אוכמניות, ו בשר חזיר צלוי עם מילוי חמוציות.

הוראות

1
במחבת עוגת גבינה 9 אינץ ' עם שפה נשלפת (לפחות 1 3/4 ב. גבוה), מערבבים פירורי קרקר גרהם וחמאה. תערובת Pat באופן שווה על החלק התחתון ועל 1/2 אינץ ' עד הצדדים של פאן.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מיץ לימון טרי (בערך 2 לימונים גדולים)1/2 כוס מיץ לימון טרי (בערך 2 לימונים גדולים)
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
אופים את הקרום ב 350 רגיל או תנור הסעה עד מעט browner, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
3
במחבת 1-1 1/2 ליטר, לערבב ג ' לטין עם 2 כפות מים קרים; לתת לעמוד עד התרכך, על 1 דקה. מערבבים מעל חום בינוני עד ג ' לטין הוא מומס, על 45 שניות.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
הסר מהחום ומערבבים ליקר וניל.
מרכיבים שתצטרך
(מקרטון)(מקרטון)
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
5
בקערה גדולה, עם מיקסר על מהירות בינונית, לנצח גבינה, סוכר, תערובת ג ' לטין עד חלקה. הכה בביצים, אחד בכל פעם, עד מעורבב בצורה חלקה.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
6
יוצקים תערובת לתוך קרום חם או קר.
מרכיבים שתצטרך
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
7
אופים עוגת גבינה בתנור 325 רגיל או 300 הסעה עד שהמרכז מתנועע מעט רק כאשר המחבת מטולטלת בעדינות, 30 עד 35 דקות. עוגה מגניבה על מדף במשך כ -30 דקות, ואז צמרמורת, חשופה, עד קר, לפחות 2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק2 חבילות (גודל 4 מנות) פודינג אינסטנט ג'לו וניל, מחולק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
לשרת, או לכסות אטום ולהירגע עד 1 יום.
9
ממש לפני ההגשה, כתם קל כל לחות מפני השטח של עוגה עם מגבת נייר.
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
10
מורחים רוטב חמוציות באופן שווה על עוגה.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
11
הסר שולי מחבת לחתוך עוגה לתוך טריזים.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'