תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל מייפל מזוגג דלעת חמוציות קפה עוגה. מנה אחת מכילה 551 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 20 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו קמח, ביצים, דלעת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 10 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו עוגת דלעת-מייפל קפה, עבור עוגת דלעת מזוגגת מייפל עם שמן זית, ו עוגת ספייס דלעת מזוגגת מייפל (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מניחים אגוזי מלך בשכבה אחת על תבנית אפייה, ואופים 6 עד 8 דקות או עד קלוי קלות.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
מעבירים לצלחת כדי להתקרר; קוצצים.
4
מניחים חמוציות במעבד מזון ולעבד עד קצוץ גס. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
5
לנצח חמאה במהירות בינונית עם מיקסר חשמלי עד רכות; בהדרגה להוסיף סוכר חום, להכות היטב.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט נוסף, לא חובה
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
6
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים עד מעורבב לאחר כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
7
מערבבים את הקמח ואת 6 המרכיבים הבאים; מוסיפים לתערובת החמאה לסירוגין עם חלב חמאה, מתחילים ומסתיימים בתערובת קמח, מכים במהירות נמוכה עד מעורבבים לאחר כל תוספת. מערבבים תמצית וניל, דלעת ואגוזים שמורים וחמוציות. הבלילה כפית לתוך מחבת שמן 12 כוס, החלקה למעלה.
מרכיבים שתצטרך
6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס
אפרסק, קלוף ופרוס או 1 כוס אפרסקים קפואים לא ממותקים
שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)
(טעם מקורי)
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
Kugelhopf Pan
8
אופים 50 עד 55 דקות או עד שקיסם עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. עוגה מגניב במחבת על מתלה חוט 10 דקות; להסיר מחבת, מגניב לחלוטין על מתלה.
ציוד שתשתמש בו
טעם חמאה צלול
תפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
9
מערבבים יחד אבקת סוכר וסירופ מייפל 1/4 כוס בקערה קטנה עד חלקה. מערבבים בסירופ מייפל הנותרים, 1 כפית בכל פעם, עד זיגוג הוא pourable אבל לא רזה מדי.