עוגת גבינה עם מוס אמרטו של לורי דורשת 2 שעות ו-15 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 738 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 52 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. . אם יש לך פירורי קרקר גרהם, סוכר, חלב התאדה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו מוס אמרטו, מוס שוקולד אמרטו, ו עוגת מוס שוקולד אמרטו (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערת ערבוב בינונית, לשלב את פירורי קרקר גרהם וחמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
פירורי קרקרים
חמאה
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבוב
2
מערבבים היטב ולחץ לתוך החלק התחתון של מחבת springform 9 אינץ', ולהניח בצד כדי להירגע. בסיר, מפזרים את הג ' לטין על המים הקרים ולתת לשבת במשך 1 דקה. ואז לבשל על אש נמוכה, ערבוב עד ג ' לטין הוא מומס.
מרכיבים שתצטרך
ג ' לטין
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת Springform
מחבת רוטב
3
בקערה בינונית, לנצח גבינת שמנת עם הסוכר עד רך וחלק. בהדרגה מערבבים את החלב המאודה, וניל ומיץ לימון. לגרד את החלק התחתון של קערה בין תוספות, ולאחר מכן מערבבים את תערובת ג ' לטין ואת amaretto. בקערה נפרדת, קצפת שמנת כבדה לפסגות רכות. מקפלים קצפת לתוך הבלילה גבינת שמנת.
מרכיבים שתצטרך
חלב מתאדה
קצפת
גבינת שמנת
שמנת כבדה
מיץ לימון
ליקר Amaretto
ג ' לטין
וניל
סוכר
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
יוצקים מילוי לתוך קרום מוכן ומקרר לפחות 8 שעות לפני ההגשה.