עוגת גבינה עם מרשמלו.
מתכון זה מספק 16 מנות. עם 406 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 25 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא קצפת, גבינת שמנת, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכון זה מ BettyCrocker.com יש 1 אוהדים. הכנת המנה לוקחת כ 6 שעות ו-20 דקות. מתכונים דומים: עוגת גבינה עם מרשמלו., עוגת גבינה עם מרשמלו., ו עוגת גבינה עם מרשמלו..
הוראות
תנור חום 218°. spray 10 אינץ מחבת springform עם ספריי בישול.
בקערה קטנה, מערבבים את כל מרכיבי הקרום.
הסר תערובת 1/2 כוס לציפוי; להפריש. לחץ על הנותרים תערובת שווה לתוך החלק התחתון של מחבת.
אופים 5 דקות או עד הקרום הוא רק הופך זהב עמוק סביב קצה.
בקערה גדולה, לנצח גבינת שמנת עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית, לעצור כדי לגרד בצד מדי פעם, עד חלקה.
מוסיפים סוכר חום, קרם מרשמלו ווניל, ומכים עד חלקה.
הוסף ביצים, 1 בכל פעם, להכות 1 דקה לאחר כל תוספת. השתמש מרית גומי לערבב קינמון.
מפזרים 1 שבבי שוקולד כוס מעל הקרום.
יוצקים את הבלילה על פני צ ' יפס.
אופים עוגת גבינה 15 דקות; להפחית את טמפרטורת התנור ל 107°.
אופים 55 דקות יותר או עד עוגת גבינה מוגדר סביב קצה ומרכז כמעט מוגדר אבל רק קצת מתפתל. (אין להכניס סכין כדי לבדוק את העדינות כי חור יכול לגרום עוגת גבינה לפצח.) לכבות את התנור, לפתוח את דלת התנור מעט ולאפשר עוגת גבינה להתקרר לטמפרטורת החדר.
מוציאים מהתנור, מכסים באופן רופף בנייר כסף ומקררים לפחות 3 שעות.
בסיר 1 ליטר, לחמם 1 שבבי שוקולד כוס ואת הקצפת על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, עד שבבי שוקולד נמסים.
מורחים על עוגת גבינה ומפזרים פירורי 1/2 כוס שמורות.
מכסים בנייר כסף ומקררים עוגת גבינה 1 שעה או עד 48 שעות. הפעל מרית מתכת לאורך הצד של עוגת הגבינה כדי לשחרר ולהסיר את הצד של פאן לפני ההגשה. אחסן כל שאריות מכוסות במקרר.