זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו פטריות פורצ'יני בגריל עם נענע ושום, צלעות כבש בגריל עם מרינדה שום רוזמרין, ו עגל צלוי עם רוזמרין ושום (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 177°. לטחון פטריות לאבקה בקפה או טחנת תבלינים. קוצצים גס שום, רוזמרין, טימין, מלח ופלפל במעבד. מניחים בצד 1 תערובת שום כף; לחץ על שארית, 1/2 כפית בכל פעם, למרכז עגל באמצעות פתחים של מחרוזת (או לתקוע חורים בשר עגל לדחוף תערובת שום). מעיל מחוץ לעגל עם אבקת פטריות.
מרכיבים שתצטרך
2
שמן חום בסיר גדול כבד מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים עצמות וחום היטב, כ -8 דקות.
4
להעביר עצמות לקערה.
5
מוסיפים עגל לסיר. חום מכל הצדדים, בערך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6
הוסף שמורות 1 תערובת שום כף וכל אבקת פטריות שנותר סיר סביב עגל ומערבבים 1 דקה. מסדרים עצמות סביב עגל.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים מרק, יין, עגבניות, רסק עגבניות וחומץ. מביאים לרתיחה. מכסים, מניחים בתנור וצולים עד שהעגל רך, הופכים עגל כל 30 דקות, כ -2 שעות. עגל קר חשף 1 שעה. להיפטר מעצמות. להכניס למקרר עד קר, ואז לכסות ולשמור בקירור 1 יום. לגרד שומן ממשטח הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
8
מעבירים עגל למשטח העבודה, מגרדים כל רוטב בחזרה לסיר.
מרכיבים שתצטרך
9
הסר מחרוזות.
10
חותכים חציית עגל לפרוסות קטנות בעובי 1/2 אינץ'. פרוסות חופפות בתבנית אפייה גדולה. מרתיחים רוטב עד מופחת 3 1/2 כוסות, על 20 דקות. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. רוטב כפית על עגל. (ניתן להכין 2 ימים קדימה. מכסים בנייר כסף וצינה.)