עוגת גבינה עם סניקרס
מתכון זה מספק 10 מנות. עם 457 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 32 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-65 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך סוכר גלגלית, גבינת מסקרפונה, פילדלפיה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות נסו עוגת גבינה עם סניקרס, עוגת גבינה עם סניקרס, ו עוגת גבינה עם סניקרס (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור למאוורר 170c / 190c/325f / סימן גז 3.
קו 1kg כיכר פח עם נייר אפייה, אני משתמש מוסיף, הם הרבה יותר מהר.
במעבד מזון, whizz את הביסקוויטים ובוטנים עד שהם פירורים, אתה יכול להשאיר אותו קצת מחוספס עם כמה חתיכות שנותרו.
ממיסים את החמאה ומערבבים אותה דרך פירורי הביסקוויט.
יוצקים לתוך פח כיכר שלך ולחץ למטה בחוזקה, ואז פופ בתנור במשך 15 דקות. השאר להתקרר ואז פופ במקרר עד שאתה צריך את זה, או לילה.
לפני שאתה עושה את המילוי שלך, תצטרך לחמם את התנור שוב לאותה טמפרטורה שבה השתמש לבסיס.
מקציפים יחד את mascarpone, שמנת חמוצה ופילדלפיה עם כף עץ, ולאחר מכן מוסיפים את הסוכר והביצים. שמור על הצלפה עד שהוא משולב היטב וחלק.
מוסיפים את החתיכות של סניקרס ומערבבים.
יוצקים את התערובת על בסיס הביסקוויט ואופים במשך שעה וחצי. כבה את התנור, אבל תשאיר את העוגה בפנים. ציפוי fudgey עם לפתח. אל תדאגו כמה זמן זה צריך נשאר בתנור, פשוט לקחת אותו החוצה כאשר אתה רואה את החלק העליון יש השחמה קצת.
השאירו את העוגה להתקרר בקופסת השימורים, ולאחר מכן הרימו אותה בזהירות וקפצו אותה למקרר עד שתהיו מוכנים להגיש אותה.
לפני ההגשה, לטפטף את העוגה עם רוטב טופי ופיזור של בוטנים.