לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנה עיקרית, אז נסו פרמזן חצילים. מנה אחת מכילה 1157 קלוריות, 58 גרם חלבון, ו 62 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 48% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. אם יש לכם אבקת שום, אורגנו, גבינת ריקוטה חלב ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. 8 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו 20 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 84%. הציון הזה נהדר. נסו צ'יפס חציל אפוי פריך עם רוטב טבילה במרינרה (צ' יפס פרמזן חציל אקאן!), חציל פרמזן, ו חציל פרמזן (מתכונים דומים).
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
ראשית הכינו את הרוטב: הניחו סיר גדול על אש בינונית והוסיפו את שמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מוסיפים את השום ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה
4
מוסיפים את הזיתים, פתיתי הפלפל האדום והצלפים, ונותנים לזה להתבשל במשך 2 דקות, תוך ערבוב לעיתים קרובות. זורקים פנימה את העגבניות עם המיצים שלהם ומביאים לרתיחה נמוכה. מערבבים פנימה את הבזיליקום ומתבלים במלח ופלפל. מבשלים במשך 10 דקות.
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
מכניסים את הקמח לקערה רדודה נוספת ומתבלים במלח ופלפל. מסדרים את החצילים, הקמח, הביצים הטרופות ופירורי הלחם על משטח עבודה ליד הכיריים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
1 שקית תרד טרי
לוראן מטבח מקצועי®
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
פלפל אדום מתוק (חפשו פלפלי שדה בצורת מלבני בניגוד לפלפלים עגולים קטנים)
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
מחממים שמן זית בגודל 1/4 אינץ ' במחבת גדולה על אש בינונית. כשהשמן חם, מחפרים תחילה כמה פרוסות חצילים בקמח, ואז טובלים אותם בביצה, ולבסוף מצפים אותם בפירורי הלחם. מכניסים למחבת כמה שיותר חצילים שיתאימו בנוחות בשכבה אחת ומבשלים עד שהם רכים ומשחימים היטב משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 שקית תרד טרי
לוראן מטבח מקצועי®
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
9
מסננים על מגבות נייר. מבשלים את כל פרוסות החצילים כך, מוסיפים עוד שמן זית למחבת לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1 שקית תרד טרי
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
10
מערבבים יחד את הריקוטה ו 1/2 כוס גבינת הפרמיג ' אנו. מערבבים פנימה את הבזיליקום ואת 2 הביצים הנותרות, ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
Parmigiano Reggiano
לפי עוגה
רוטב חמוציות, להגשה
1 בצל אדום, קוביות קטנות
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
11
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
12
כדי להרכיב את המנה, תחילה הכינו את עצמכם עם תבנית אפייה גדולה וחמאה. הכינו את החצילים, תערובת הריקוטה, רוטב העגבניות, גבינת המוצרלה הגרוסה ושאר 3/4 כוס הפרמיג ' אנו המגוררים. כדי להתחיל, כף מעט מרוטב העגבניות מעל תחתית תבנית האפייה. עכשיו להוסיף שכבת חצילים.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלה גרוסה
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
Parmigiano Reggiano
1 שקית תרד טרי
לפי עוגה
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
13
מורחים עם מחצית מתערובת הריקוטה. כף שכבה נוספת של רוטב עגבניות ומפזרים כשליש מהמוצרלה. חוזרים על הפעולה עם שכבת חציל, שאר הריקוטה, רוטב העגבניות ושליש נוסף מהמוצרלה. מסיימים עם שאר החציל, שאר רוטב העגבניות ושאר המוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
תפוח אדמה נא מגורר
1 שקית תרד טרי
לפי עוגה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
14
מפזרים את 3/4 כוס הפרמיג ' אנו.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano Reggiano
15
מניחים את התנור בתנור ואופים בערך 1 שעה, עד להזהבה ומבעבעת.