עוגת גבינה עם פקאן דלעת.
, המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 521 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 38 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 11 שעות ו-32 דקות. גשו לסופר וקנו ביצים, פקאן, גבינת שמנת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 26% המנה הזאת לא יוצאת מן הכלל. מתכונים דומים: עוגת גבינה עם פקאן דלעת, עוגת גבינה עם פקאן דלעת, ו עוגת גבינה עם דלעת פקאן.
הוראות
מערבבים יחד הראשון 4 מרכיבים בקערה עד מעורבב היטב. לחץ על תערובת בתחתית ו 1 1/2 אינץ 'עד הצדדים של מחבת springform 9 אינץ'.
אופים 8 עד 10 דקות או עד השחמה קלה.
מקציפים גבינת שמנת והבא 2 מרכיבים במהירות בינונית עם מערבל לעמוד חשמלי כבד עד מעורבב וחלק.
מוסיפים ביצים, 1 בכל פעם, מכים רק עד מעורבב לאחר כל תוספת.
מוסיפים דלעת ומיץ לימון, מכים עד מעורבב.
יוצקים את הבלילה לתוך קרום מוכן. (פן יהיה מלא מאוד.)
אופים ב 325 במשך 1 שעה עד 1 שעה ו 10 דקות או עד כמעט להגדיר. כבה את התנור.
בואו עוגת גבינה לעמוד בתנור, עם דלת סגורה, 15 דקות.
הסר עוגת גבינה מהתנור, בעדינות להפעיל סכין סביב הקצה החיצוני של עוגת גבינה כדי לשחרר מצדדים של מחבת. (אין להסיר צדדים של מחבת.) מגניב לחלוטין על מתלה חוט (בערך 1 שעה). כיסוי וצינה 8 עד 24 שעות.
הסר צדדים ותחתית מחבת, ולהעביר עוגת גבינה לצלחת הגשה. הכן ציפוי פרלין; מיד לשפוך לאט מעל עוגת גבינה, מתפשט בתוך 1/4 אינץ ' של קצה.
נסה את הטוויסט הזה! עוגת גבינה בטטה-פקאן: תחליף 1 1/2 כוסות פירה, תפוחי אדמה מתוקים מבושלים לדלעת משומרת. המשך עם מתכון לפי ההוראות, אפייה 1 שעה או עד כמעט להגדיר.