עוגת גבינה עם ציפוי שמנת חמוצה-מרשמלו וקרום Gingersnap
מתאים ל-12 מנות. מנה אחת מכילה עד 10 גרם חלבון 47 גרם של שומן, וסך הכל 741 קלוריות. גשו לסופר וקנו את כל המטרה קמח, קרקע allspice, מלח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-441 אמרו שזה היה במקום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו עוגת קרם דלעת עם קרום Gingersnap ועוגת גבינה רום ציפוי, עוגת גבינה בטטה מייפל ללא גלוטן עם תחתית עוגת זנגביל וציפוי מרשמלו חמוץ שמנת, ו עוגת דלעת עם ציפוי שמנת חמוצה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. Spray 9 אינץ בקוטר מחבת springform עם 2 3/4 אינץ ' -צדדים גבוהים עם ספריי nonstick. לטחון פירורי עוגיות, אגוזי פקאן, סוכר חום, וג ' ינג ' ר במעבד עד אגוזים הם טחונים דק.
להוסיף חמאה; באמצעות / כיבוי פונה, תהליך כדי להתמזג.
העברת תערובת למחבת מוכן; לחץ על החלק התחתון ו 2 אינץ ' למעלה הצדדים של פאן.
אופים את הקרום עד סט ומשחימים קלות, כ -10 דקות. מגניב לגמרי.
מחממים תנור ל 177°. באמצעות מיקסר חשמלי, מקציפים גבינת שמנת וסוכר בקערה גדולה עד אור ורך, על 2 דקות. הכה בדלעת.
הוסף ביצים 1 בכל פעם, מכה על מהירות נמוכה כדי לשלב כל תוספת.
מוסיפים קמח, תבלינים ומלח, מכים רק כדי להתמזג. מקציפים בוניל.
מעבירים מילוי לקרום מקורר.
אופים עד מילוי הוא פשוט להגדיר במרכז וקצוות להתחיל לפצח (מילוי יעבור מעט כאשר מחבת הוא מזועזע בעדינות), על 1 שעה 20 דקות. מגניב 1 שעה. הפעל סכין סביב צידי מחבת כדי לשחרר את הקרום. עוגת גבינה צוננת חשופה במחבת בין לילה.
מערבבים מרשמלו וחלב בסיר בינוני על אש נמוכה עד מרשמלו נמסים.
הסר מהחום ומערבבים וניל ומלח. תערובת מרשמלו מגניב לטמפרטורת החדר, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים שמנת חמוצה לתערובת המרשמלו; מקפלים בעדינות רק כדי להתמזג.
יוצקים ציפוי על עוגת גבינה ומתפשטים באופן שווה, משאירים 1/2 אינץ ' חשוף סביב הקצוות. צמרמורת להגדיר ציפוי, לפחות 1 שעה. לעשות קדימה: עוגת גבינה ניתן לעשות 1 יום קדימה. שמור צונן.