קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות5
ציון בריאות36
מגזין

זיטי אפוי עם נקניק איטלקי ג'ונסונוויל

זיטי אפוי עם נקניק איטלקי ג'ונסונוויל
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך בזיליקום, שמן זית, גבינת פרמזן, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו זיטי אפוי עם נקניק איטלקי, זיטי אפוי עם נקניק איטלקי, ו זיטי אפוי עם נקניק איטלקי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. לבשל את הפסטה עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מסננים ושוטפים במים קרים, מכסים ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
3
מניחים מתלה בשליש העליון של תנור מחממים ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
עם עצם כנף, עור עלעם עצם כנף, עור על
4
במחבת 12 אינץ ' לא דביקה ומטוגנת.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
חום 1 כף שמן על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
6
מוסיפים את הנקניק המבושל ומבשלים, מתפוררים עם כף עץ, עד שכבר לא ורודים ומבושלים במשך כ 5-7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
7
הסר מהחום ולהעביר לקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
8
באמצעות אותו מחבת, מחממים 4 כפיות של שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
מוסיפים את החצילים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מכרז ואת הקצוות מתחילים חום, על 6-8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 שקית תרד טרי1 שקית תרד טרי
10
הסר מהחום ולהעביר לקערה עם נקניק.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
11
הגדר את אותו מחבת על חום בינוני לחמם את הנותרים 2 כפית שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
12
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד מתרכך.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
13
מוסיפים את השום ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
14
מוסיף את היין, להגדיל את החום בינוני גבוה ולהביא לרתיחה, ערבוב לגרד כל חתיכות חומות. לבשל עד הנוזל הוא כמעט התאדה, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
15
מוסיפים את פחית עגבניות מרוסקות ומבשלים עד מעובה, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבולאגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול
16
בקערה עם חצילים ונקניקיות, מוסיפים את הפסטה המבושלת, בזיליקום, זיתים, 2 כוסות של המוצרלה ורוטב העגבניות ומערבבים כדי לשלב; העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
פסטה מבושלתפסטה מבושלת
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
1 שקית תרד טרי1 שקית תרד טרי
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוקיכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
17
העברת תערובת זו לתבנית 9x13 "משומנת קלות (או לתנור הוכחה 12 מחבת מטגנים אינץ').
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
עם עצם כנף, עור עלעם עצם כנף, עור על
18
מפזרים את כוס 1/2 הנותרים של מוצרלה וגבינת פרמזן על גבי. מכסים בנייר אלומיניום ואופים במשך 25 דקות. לחשוף ולצלות במשך 2-4 דקות, שמירה על עין קרובה, עד הגבינה הוא זהב קל.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®רוטב עגבניות Hunt's®
תפוח אדמה נא מגוררתפוח אדמה נא מגורר
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
עם עצם כנף, עור עלעם עצם כנף, עור על