זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך בזיליקום, שמן זית, גבינת פרמזן, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו זיטי אפוי עם נקניק איטלקי, זיטי אפוי עם נקניק איטלקי, ו זיטי אפוי עם נקניק איטלקי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. לבשל את הפסטה עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מסננים ושוטפים במים קרים, מכסים ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
3
מניחים מתלה בשליש העליון של תנור מחממים ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
עם עצם כנף, עור על
4
במחבת 12 אינץ ' לא דביקה ומטוגנת.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
חום 1 כף שמן על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
6
מוסיפים את הנקניק המבושל ומבשלים, מתפוררים עם כף עץ, עד שכבר לא ורודים ומבושלים במשך כ 5-7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
7
הסר מהחום ולהעביר לקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
8
באמצעות אותו מחבת, מחממים 4 כפיות של שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
מוסיפים את החצילים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מכרז ואת הקצוות מתחילים חום, על 6-8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 שקית תרד טרי
10
הסר מהחום ולהעביר לקערה עם נקניק.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
11
הגדר את אותו מחבת על חום בינוני לחמם את הנותרים 2 כפית שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
12
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד מתרכך.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
13
מוסיפים את השום ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערך
14
מוסיף את היין, להגדיל את החום בינוני גבוה ולהביא לרתיחה, ערבוב לגרד כל חתיכות חומות. לבשל עד הנוזל הוא כמעט התאדה, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
15
מוסיפים את פחית עגבניות מרוסקות ומבשלים עד מעובה, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול
16
בקערה עם חצילים ונקניקיות, מוסיפים את הפסטה המבושלת, בזיליקום, זיתים, 2 כוסות של המוצרלה ורוטב העגבניות ומערבבים כדי לשלב; העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
פסטה מבושלת
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
תפוח אדמה נא מגורר
1 שקית תרד טרי
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
17
העברת תערובת זו לתבנית 9x13 "משומנת קלות (או לתנור הוכחה 12 מחבת מטגנים אינץ').
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
עם עצם כנף, עור על
18
מפזרים את כוס 1/2 הנותרים של מוצרלה וגבינת פרמזן על גבי. מכסים בנייר אלומיניום ואופים במשך 25 דקות. לחשוף ולצלות במשך 2-4 דקות, שמירה על עין קרובה, עד הגבינה הוא זהב קל.