עוגת גבינה עם קרמל שוקולד
עוגת גבינה עם שוקולד קרמל דורשת בערך 8 שעות ו-45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 907 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 66 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מים, חמאה, פירורי קרקר גרהם, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . עם כפית ציון של 27% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו עוגת גבינה מסקרפונה עם קרמל מלוח וציפוי שוקולד, עוגת גבינה עם קרמל שוקולד, ו עוגת גבינה עם קרמל שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). מעיל קל מחבת springform 10 אינץ ' עם ספריי בישול nonstick.
מערבבים את פירורי קרקר גרהם עם אבקת קקאו וסוכר כוס 1. לזרוק עם חמאה מומסת. לחץ לתוך התחתון 1 עד 2 אינץ ' את הצדדים של מחבת springform מוכן.
להביא 2 כוסות סוכר ומים לרתיחה בסיר גדול, כבד תחתית. להפחית את החום בינוני נמוך, ולהמשיך לבשל מבלי לערבב עד התערובת הפכה צבע עמוק, זהב, 30 עד 45 דקות.
הסר מהחום, בזהירות לשפוך את הקרם הכבד (התערובת תהיה בועה במרץ). להחזיר את הקרמל לתנור על אש נמוכה, ומערבבים עד נוזלי לחלוטין. מערבבים את השוקולד עד מומס, ולאחר מכן מערבבים את השמנת החמוצה.
מקציפים את גבינת שמנת עד פלאפי במערבל חשמלי.
מוסיפים תערובת קרמל, ומערבבים היטב, מגרדים את הצדדים של הקערה מדי פעם.
מוסיפים ביצים, אחד בכל פעם, מגרדים את הקערה לאחר כל תוספת.
מוסיפים את הוניל עם הביצה האחרונה.
מערבבים עד משולב היטב, ואז לשפוך תערובת למחבת מוכן.
מניחים מחבת לאמבט מים חמים עם המים מגיעים חצי דרך את הצדדים של מחבת springform.
אופים במרכז התנור שחומם מראש עד שהמרכז קבע, כ 1 שעה 15 דקות. עוגת הגבינה נעשית כאשר אמצע 3 או 4 אינץ ' עדיין קצת מתנדנד. צ ' יל לחלוטין לפני ההגשה.