אם יש לכם פתיתי פלפל, מים, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. . מתכונים דומים: סלט שרימפס סיני, שרימפס תמרינדי עם סלרי סיני, ו שרימפס בגריל בסגנון סיני.
הוראות
1
שמן חום בווק או מחבת גדולה עד חם מאוד. מבשלים ומערבבים שום וג ' ינג ' ר בשמן החם עד ריחני, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערך
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
2
מוסיפים את ערמוני המים, אפונה שלג, פטריות, פתיתי פלפל אדום, מלח, פלפל, שרימפס למחבת. לבשל, לערבב, עד שרימפס הופך ורוד, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
שרימפס עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, ריזלינג, וסוביניון בלאן. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות Maysaran Arsheen פינו גרי. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.