קושימומחה
מוכן ב10 שעות, 13 דק.
מנות16
ציון בריאות1
מגזין

עוגת גבינה עם שוקולד לבן

עוגת גבינה עם שוקולד לבן
מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 341 קלוריות. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אגוזי פקאן, ביצים, שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 10 שעות ו-13 דקות. נסו עוגת גבינה עם שוקולד לבן עם רוטב ברנדי שוקולד לבן, עוגת גבינה מסקרפונה עם קרמל מלוח וציפוי שוקולד, ו עוגת גבינה עם שוקולד לבן (מתכונים דומים).

הוראות

1
העבר מדף תנור למיקום הנמוך ביותר.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
תנור חום עד 400°f. גריז קל בתחתית בצד של מחבת springform, 8x3 אינץ'; להסיר את התחתונה.
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובהנשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
מערבבים פירורי קרקר, פקאן, 2 כפות סוכר והחמאה. לחץ על 3/4 כוס של תערובת פירור באופן שווה על החלק התחתון של מחבת.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ואגוזי פקאן קצוציםתוספת מוקצפת ואגוזי פקאן קצוצים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוקצבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מניחים על גיליון עוגיות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
5
אופים 6 עד 8 דקות או עד חום זהוב; מגניב.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
להרכיב התחתון ואת הצד של פאן; צד מאובטח. לחץ על הנותרים פירור תערובת 2 אינץ ' בצד של פאן.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
חותכים מעגל 11 אינץ ' של רדיד אלומיניום כבד חובה.
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
8
מניחים מחבת על מעגל רדיד; הקש לסכל את הצד של מחבת כדי למנוע טפטוף בתנור במהלך האפייה.
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
מניחים שבבי אפייה לבנים במדד זכוכית חסינת חום 2 כוסות.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות אפייהחתיכות אפייה
10
מקום למדוד 1 1/2-סיר ליטר.
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
11
מוסיפים מים לסיר עד 2 אינץ ' עמוק.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
12
חום מעל חום נמוך, ערבוב לעתים קרובות, עד שבבים נמסים.
מרכיבים שתצטרך
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
13
הסר מידה מן סיר.
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
14
הגדל את טמפרטורת התנור ל-475ºF.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
15
לנצח שבבי נמס, 3/4 כוס סוכר והקמח בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד מעורבב. מקציפים בגבינת שמנת וחלמון ביצה עד חלקה. המשך להכות, הוספת הביצים אחד בכל פעם, ואז שמנת חמוצה עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
חבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפתחבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפת
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
זנים של פטריותזנים של פטריות
ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)ביג'ול (תערובת תבלינים קובנית)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
16
יוצקים את הבלילה בזהירות לתוך הקרום. מכסים את המחבת בנייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
17
אופים 20 דקות; להסיר רדיד. הפחת את טמפרטורת התנור ל-300 ° F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
18
אופים 1 שעה. (אם עוגת גבינה מחממת מהר מדי, לכסות באופן רופף עם רדיד אלומיניום במהלך 30 הדקות האחרונות של אפייה.)
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
19
כבה תנור ולהשאיר עוגת גבינה בתנור 15 דקות. מגניב על מתלה תיל 15 דקות. הפעל מרית מתכת לאורך הצד של עוגת גבינה כדי לשחרר לפני ואחרי קירור. מכסים בחוזקה ומקררים לפחות 8 שעות, אבל לא יותר מ 5 ימים. הפעל מרית מתכת לאורך הצד של עוגת הגבינה כדי לשחרר; להסיר את הצד של המחבת.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
20
מניחים עוגת גבינה על צלחת הגשה. למעלה עם פירות. באופן מיידי לקרר כל עוגת גבינה שנותרה לאחר ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)