עוגת גבינה עם שוקולד לבן
מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 23 גרם של שומן, וסך הכל 341 קלוריות. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך אגוזי פקאן, ביצים, שמנת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 10 שעות ו-13 דקות. נסו עוגת גבינה עם שוקולד לבן עם רוטב ברנדי שוקולד לבן, עוגת גבינה מסקרפונה עם קרמל מלוח וציפוי שוקולד, ו עוגת גבינה עם שוקולד לבן (מתכונים דומים).
הוראות
העבר מדף תנור למיקום הנמוך ביותר.
תנור חום עד 400°f. גריז קל בתחתית בצד של מחבת springform, 8x3 אינץ'; להסיר את התחתונה.
מערבבים פירורי קרקר, פקאן, 2 כפות סוכר והחמאה. לחץ על 3/4 כוס של תערובת פירור באופן שווה על החלק התחתון של מחבת.
אופים 6 עד 8 דקות או עד חום זהוב; מגניב.
להרכיב התחתון ואת הצד של פאן; צד מאובטח. לחץ על הנותרים פירור תערובת 2 אינץ ' בצד של פאן.
חותכים מעגל 11 אינץ ' של רדיד אלומיניום כבד חובה.
מניחים מחבת על מעגל רדיד; הקש לסכל את הצד של מחבת כדי למנוע טפטוף בתנור במהלך האפייה.
מניחים שבבי אפייה לבנים במדד זכוכית חסינת חום 2 כוסות.
מקום למדוד 1 1/2-סיר ליטר.
מוסיפים מים לסיר עד 2 אינץ ' עמוק.
חום מעל חום נמוך, ערבוב לעתים קרובות, עד שבבים נמסים.
הגדל את טמפרטורת התנור ל-475ºF.
לנצח שבבי נמס, 3/4 כוס סוכר והקמח בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד מעורבב. מקציפים בגבינת שמנת וחלמון ביצה עד חלקה. המשך להכות, הוספת הביצים אחד בכל פעם, ואז שמנת חמוצה עד מעורבב.
יוצקים את הבלילה בזהירות לתוך הקרום. מכסים את המחבת בנייר אלומיניום.
אופים 20 דקות; להסיר רדיד. הפחת את טמפרטורת התנור ל-300 ° F.
אופים 1 שעה. (אם עוגת גבינה מחממת מהר מדי, לכסות באופן רופף עם רדיד אלומיניום במהלך 30 הדקות האחרונות של אפייה.)
כבה תנור ולהשאיר עוגת גבינה בתנור 15 דקות. מגניב על מתלה תיל 15 דקות. הפעל מרית מתכת לאורך הצד של עוגת גבינה כדי לשחרר לפני ואחרי קירור. מכסים בחוזקה ומקררים לפחות 8 שעות, אבל לא יותר מ 5 ימים. הפעל מרית מתכת לאורך הצד של עוגת הגבינה כדי לשחרר; להסיר את הצד של המחבת.
מניחים עוגת גבינה על צלחת הגשה. למעלה עם פירות. באופן מיידי לקרר כל עוגת גבינה שנותרה לאחר ההגשה.