עוגת גבינה עם שוקולד לבן ועוגת פירות פסיפלורה דורשת 1 שעה ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 673 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 49 גרם שומן. אם יש לך ביסקוויטים תה, גבינת מסקרפונה, פסיפלורה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : משמש, פסיפלורה ואופרת שוקולד לבן, עוגת יוגורט פסיפלורה עם טפטוף שוקולד לבן, ו שוקולד לבן פסיפלורה פירות עם רוטב אוכמניות-מנטה וקרם קוקוס.
הוראות
1
מחממים תנור ל 300 מעלות F (150 מעלות C). גריז מחבת 8 אינץ ' springform עם 1 כף חמאה מומסת.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
בקערה בינונית, מערבבים יחד פירורי ביסקוויט ו 4 כפות חמאה מומסת. לחץ לתוך החלק התחתון של מחבת springform, וחלק עם החלק האחורי של כף; להפריש במקרר כדי המשרד.
מרכיבים שתצטרך
בוטנים קלויים, קליפות הוסרו
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מניחים את השוקולד בקערה חסינת חום.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מחממים חצי וחצי לסיר קטן; יוצקים על שוקולד לבן. להפריש 1 דקה, ולאחר מכן מערבבים עד חלקה; להפריש.
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
מערבבים בגבינת מסקרפונה, סוכר וחלמונים. מערבבים בתערובת שוקולד לבן ו 1/2 כוס פסיפלורה פרי. בקערת ערבוב זכוכית או מתכת גדולה, להכות חלבונים ביצה עד פסגות רכות טופס. מקפלים 1/3 של הלבנים לתוך הבלילה ביסודיות רבה, ואז לקפל במהירות בלבנים הנותרים עד לא פסים להישאר.
מרכיבים שתצטרך
מסקרפונהname
שוקולד לבן
פסיפלורה
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
זנים של פטריות
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקו
7
יוצקים הבלילה למחבת מוכנה.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מניחים את תבנית העוגה על תבנית אפייה
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
גבינת ריקוטה חלב מלאה עדינה במיוחד (לעידון, מעבדים במעבד מזון במשך דקה)
9
אופים במשך 1/4 שעות בתנור שחומם מראש, או עד רק להגדיר במרכז כאשר מזועזע קלות. כבה את התנור, ולהשאיר את עוגת הגבינה בתנור עם הדלת פתוחה במשך 2 עד 3 שעות, או עד מגניב. להכניס למקרר לפחות 2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
לפני ההגשה, להסיר מחבת, ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות. אבק עם סוכר של ממתקים, ומגישים עם עיסת מ 6 פסיפלורה.