קושיבינוני
מוכן ב15 דק.
מנות8
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת גבינה עם שוקולד צ'יפס ואגוזי לוז שמימיים

עוגת גבינה עם שוקולד צ'יפס ואגוזי לוז שמימיים
שמימי שוקולד סדוק ועוגת גבינה אגוזי לוז דורש על 15 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 1130 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 64 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חמאה, שמנת, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . נסו עוגת גבינה עם שוקולד צ'יפס ואגוזי לוז שמימיים, עוגת אגוזי לוז שוקולד שמימית, ו ממרח שקדים אגוזי לוז שוקולד שמימי (מתכונים דומים).

הוראות

1
באמצעות בלנדר או מעבד מזון, קוצצים דק 1/3 כוס שבבי שוקולד למחצה.
מרכיבים שתצטרך
שבבי שוקולד חצי מתוקיםשבבי שוקולד חצי מתוקים
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
מניחים בקערת ערבוב קטנה.
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
3
הוסף פירורי וופל וניל, אגוזי לוז הקרקע, 2 כפות סוכר לבן, חמאה מומסת או מרגרינה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס אגוזי לוז טחונים (בערך3/4 כוס אגוזי לוז טחונים (בערך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
(55 ופלים)(55 ופלים)
4
מערבבים עד בשילוב טוב. לחץ על החלק התחתון ומעלה את הצדדים של מחבת springform 9 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
5
אופים בתנור שחומם מראש 300 מעלות F (150 מעלות C) במשך 15 דקות. מגניב.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
בקערה גדולה, לנצח את גבינת שמנת עד רכות. בהדרגה להוסיף 1 כוס סוכר לבן; לערבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מוסיפים את הביצים ו 3 כפות ליקר.
מרכיבים שתצטרך
(מקרטון)(מקרטון)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
8
מערבבים עד מעורבב היטב. קוצצים בגסות 1 כוס של שבבי שוקולד semisweet, ומוסיפים לתערובת גבינת שמנת. מערבבים.
מרכיבים שתצטרך
שבבי שוקולד חצי מתוקיםשבבי שוקולד חצי מתוקים
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
9
יוצקים את הבלילה לתוך קרום מקורר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
10
אופים בתנור שחומם מראש 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
בואו עוגה להתקרר במשך 1 שעה.
12
הסר את הטבעת החיצונית מהמחבת. אז בואו להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
13
ממיסים 2/3 כוס חצי שוקולד צ ' יפס על מים חמים (לא רותחים). מערבבים עד חלקה. טובלים 13 אגוזי לוז לתוך השוקולד, מכסים חצי מכל אגוז. לנער את השוקולד העודף.
מרכיבים שתצטרך
שבבי שוקולד חצי מתוקיםשבבי שוקולד חצי מתוקים
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
14
מניחים על צלחת מרופדת בנייר שעווה. צ ' יל עד סט.
15
כדי שוקולד נמס הנותרים, להוסיף שמנת חמוצה.
מרכיבים שתצטרך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
16
מערבבים היטב. מערבבים ב 1 כף ליקר.
מרכיבים שתצטרך
(מקרטון)(מקרטון)
17
מורחים זיגוג על גבי עוגת הגבינה מקורר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
18
מקשטים עם אגוזי לוז טבולים שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית