עוגת גבינה עם שוקולד צ'יפס ואגוזי לוז שמימיים
שמימי שוקולד סדוק ועוגת גבינה אגוזי לוז דורש על 15 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 1130 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 64 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חמאה, שמנת, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . נסו עוגת גבינה עם שוקולד צ'יפס ואגוזי לוז שמימיים, עוגת אגוזי לוז שוקולד שמימית, ו ממרח שקדים אגוזי לוז שוקולד שמימי (מתכונים דומים).
הוראות
באמצעות בלנדר או מעבד מזון, קוצצים דק 1/3 כוס שבבי שוקולד למחצה.
הוסף פירורי וופל וניל, אגוזי לוז הקרקע, 2 כפות סוכר לבן, חמאה מומסת או מרגרינה.
מערבבים עד בשילוב טוב. לחץ על החלק התחתון ומעלה את הצדדים של מחבת springform 9 אינץ'.
אופים בתנור שחומם מראש 300 מעלות F (150 מעלות C) במשך 15 דקות. מגניב.
בקערה גדולה, לנצח את גבינת שמנת עד רכות. בהדרגה להוסיף 1 כוס סוכר לבן; לערבב היטב.
מוסיפים את הביצים ו 3 כפות ליקר.
מערבבים עד מעורבב היטב. קוצצים בגסות 1 כוס של שבבי שוקולד semisweet, ומוסיפים לתערובת גבינת שמנת. מערבבים.
יוצקים את הבלילה לתוך קרום מקורר.
אופים בתנור שחומם מראש 350 מעלות F (175 מעלות C) במשך 1 שעה.
בואו עוגה להתקרר במשך 1 שעה.
הסר את הטבעת החיצונית מהמחבת. אז בואו להתקרר לחלוטין.
ממיסים 2/3 כוס חצי שוקולד צ ' יפס על מים חמים (לא רותחים). מערבבים עד חלקה. טובלים 13 אגוזי לוז לתוך השוקולד, מכסים חצי מכל אגוז. לנער את השוקולד העודף.
מניחים על צלחת מרופדת בנייר שעווה. צ ' יל עד סט.
כדי שוקולד נמס הנותרים, להוסיף שמנת חמוצה.
מערבבים היטב. מערבבים ב 1 כף ליקר.
מורחים זיגוג על גבי עוגת הגבינה מקורר.
מקשטים עם אגוזי לוז טבולים שוקולד.