עוגת גבינה עם שכבה משולשת
מנה אחת מכילה 226 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -40 דקות. אם יש לכם תמצית vanillan, סוכר חום, שמנתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: עוגת גבינה עם שכבה משולשת, עוגת גבינה משולשת עם שוקולד, ו עוגת גבינה מזוגגת בשוקולד עם שכבה משולשת.
הוראות
מערבבים פירורי עוגיות, 1/4 כוס סוכר וחמאה. לחץ לתוך התחתון 2 אינץ 'עד הצדדים של 9 אינץ' מחבת springform. תניח בצד.שוקולד
שלב 8 עוז של גבינת שמנת וסוכר 1/4 ופעימה עד שמנת.
הוסף 1 ביצה ו 1/4 כפית. וניל, להתמזג היטב. מערבבים שוקולד מומס 1/3 כוס שמנת חמוצה. כפית על שכבת פירורי שוקולד.סוכר חום
שלב 8 אונקיות של גבינת שמנת, 1/3 כוס סוכר חום וקמח ופעימה עד מעורב היטב.
הוסף 1 ביצה ו 1/2 כפית. וניל, להתמזג היטב. מערבבים בפקאנים. כפית בעדינות על שכבת שוקולד.שמנת חמוצה לבנה
שלב 5 עוז גבינת שמנת 1/4 כוס סוכר; לנצח עד רכות.
מוסיפים ביצה ומתמזגים היטב. מערבבים הנותרים 1 כוס שמנת חמוצה וניל. כף בעדינות מעל שכבת פרלין.
אופים ב 325 מעלות במשך 1 שעה; לכבות את התנור ולהשאיר עוגת גבינה בתנור במשך 30 דקות; דלת פתוחה של תנור ולהשאיר עוגת גבינה בתנור 30 דקות נוספות.
בואו להתקרר בטמפרטורת החדר במשך 1 שעה, ואז להירגע במשך 8 שעות או לילה.
הסר מהמחבת ולעשות שוקולד glaze.To הפוך את זיגוג שוקולד לשלב 6 עוז קצוץ שוקולד חצי מתוק ו 1/4 כוס חמאה בסיר קטן להמיס על אש נמוכה.
הסר מן החום ומערבבים את 3/4 כוס אבקת סוכר, 2 כפות מים 1/4 כפית וניל עד חלקה.
שים את העוגה במקרר כדי להגדיר את glaze.At בשלב זה, העוגה צריכה איזשהו לקישוט. אתה יכול לערום עלי שוקולד על גבי, להוסיף אגוזים או לעשות את מה שאני עושה וקווי רסס של שוקולד לבן נמס מעל.