עוגת גבינה פטל
עוגת גבינה פטל דורש כ 14 שעות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 15 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 34 גרם של שומן, וסך הכל 515 קלוריות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם חצי ליטרים פטל, חלמונים, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוגת גבינה פטל, עוגת גבינה פטל, ו עוגת גבינה פטל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
כדי להפוך את הקרום, לשלב את קרקרים גרהם, סוכר, וחמאה מומסת עד לחלח.
יוצקים למחבת springform 9 אינץ'. עם הידיים, לחץ על הפירורים לתוך החלק התחתון של המחבת ועל 1 אינץ ' את הצדדים.
אופים במשך 8 דקות. מגניב לטמפרטורת החדר.
להעלות את טמפרטורת התנור ל 450 מעלות F.
כדי להפוך את המילוי, שמנת גבינת שמנת וסוכר בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף משוט על מהירות בינונית גבוהה עד אור ורך, על 5 דקות. להפחית את המהירות של המיקסר בינוני ולהוסיף את הביצים חלמונים ביצה, 2 בכל פעם, ערבוב היטב. לגרד את הקערה ואת המקצף, לפי הצורך. עם המיקסר נמוך, מוסיפים את השמנת החמוצה, גרידת לימון ווניל.
מערבבים היטב ויוצקים לתוך קרום מקורר.
אופים במשך 15 דקות. להפוך את טמפרטורת התנור עד 225 מעלות F ואופים עוד 1 שעה ו 15 דקות. כבה את התנור ופתח את הדלת לרווחה. העוגה לא תהיה מוגדרת לחלוטין במרכז. אפשר לעוגה לשבת בתנור כשהדלת פתוחה במשך 30 דקות. קח את העוגה מהתנור ולאפשר לו לשבת בטמפרטורת החדר לעוד 2 עד 3 שעות, עד מקורר לחלוטין. לעטוף ולשמור במקרר למשך הלילה.
הסר את העוגה מן המחבת springform בזהירות פועל סכין חם סביב החלק החיצוני של העוגה. השאירו את העוגה על החלק התחתון של מחבת springform להגשה.
כדי להפוך את הציפוי, להמיס את הג ' לי במחבת קטנה על אש נמוכה. בקערה, לזרוק את פטל ואת ג ' לי חם בעדינות עד מעורבב היטב. מסדרים את פירות יער על גבי העוגה. מקררים עד שמוכנים להגיש.
הערה: מדוד את תבנית הקפיץ שלך. החלק התחתון של שלי מודד 9 אינץ', אבל זה אומר 9 1/
שמתי את מחבת הקפיץ על מחבת סדין לפני ששמתי אותה בתנור כדי לתפוס דליפות.