קושימומחה
מוכן ב14 שעות
מנות15
ציון בריאות1
מגזין

עוגת גבינה פטל

עוגת גבינה פטל
עוגת גבינה פטל דורש כ 14 שעות מההתחלה ועד הסוף. והוא מתאים להגשה ל 15 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 8 גר' של חלבון, 34 גרם של שומן, וסך הכל 515 קלוריות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם חצי ליטרים פטל, חלמונים, חמאהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוגת גבינה פטל, עוגת גבינה פטל, ו עוגת גבינה פטל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
כדי להפוך את הקרום, לשלב את קרקרים גרהם, סוכר, וחמאה מומסת עד לחלח.
מרכיבים שתצטרך
קרקרים שלמים של גרהם, שבורים לחתיכות גדולותקרקרים שלמים של גרהם, שבורים לחתיכות גדולות
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
3
יוצקים למחבת springform 9 אינץ'. עם הידיים, לחץ על הפירורים לתוך החלק התחתון של המחבת ועל 1 אינץ ' את הצדדים.
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
4
אופים במשך 8 דקות. מגניב לטמפרטורת החדר.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
להעלות את טמפרטורת התנור ל 450 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
כדי להפוך את המילוי, שמנת גבינת שמנת וסוכר בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף משוט על מהירות בינונית גבוהה עד אור ורך, על 5 דקות. להפחית את המהירות של המיקסר בינוני ולהוסיף את הביצים חלמונים ביצה, 2 בכל פעם, ערבוב היטב. לגרד את הקערה ואת המקצף, לפי הצורך. עם המיקסר נמוך, מוסיפים את השמנת החמוצה, גרידת לימון ווניל.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מערבבים היטב ויוצקים לתוך קרום מקורר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
8
אופים במשך 15 דקות. להפוך את טמפרטורת התנור עד 225 מעלות F ואופים עוד 1 שעה ו 15 דקות. כבה את התנור ופתח את הדלת לרווחה. העוגה לא תהיה מוגדרת לחלוטין במרכז. אפשר לעוגה לשבת בתנור כשהדלת פתוחה במשך 30 דקות. קח את העוגה מהתנור ולאפשר לו לשבת בטמפרטורת החדר לעוד 2 עד 3 שעות, עד מקורר לחלוטין. לעטוף ולשמור במקרר למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
הסר את העוגה מן המחבת springform בזהירות פועל סכין חם סביב החלק החיצוני של העוגה. השאירו את העוגה על החלק התחתון של מחבת springform להגשה.
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
10
כדי להפוך את הציפוי, להמיס את הג ' לי במחבת קטנה על אש נמוכה. בקערה, לזרוק את פטל ואת ג ' לי חם בעדינות עד מעורבב היטב. מסדרים את פירות יער על גבי העוגה. מקררים עד שמוכנים להגיש.
מרכיבים שתצטרך
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
11
הערה: מדוד את תבנית הקפיץ שלך. החלק התחתון של שלי מודד 9 אינץ', אבל זה אומר 9 1/
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
12
שמתי את מחבת הקפיץ על מחבת סדין לפני ששמתי אותה בתנור כדי לתפוס דליפות.
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלוייםקצפת ושקדים פרוסים קלויים
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®