מתאים ל-10 ומחירו 1 מנות.13 דולר למנה. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 6 גרם חלבון, 32 גרם שומן, ובסך הכל של 446 קלוריות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -19 היו אומרים שהוא הגיע למקום. אם יש לכם עיסה וזרעים מפירות פסיפלורה, סוכר, מנגו וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 9 שעות ו -25 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 23%. הציון הזה די גרוע. נסו עוגת גבינה אננס ופסיפלורה, אין עוגת גבינה של פסיפלורה, ו עוגת גבינה קוקוס עם זיגוג פסיפלורה (מתכונים דומים).
הוראות
1
ציוד מיוחד: 8 אינץ קפיצי פאן
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
2
לעוגת הגבינה: הניחו מתלה באמצע התנור וחממו מראש ל 325 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
מברישים תבנית קפיצית בגודל 8 אינץ ' בציפוי קל של שמן קנולה.
מרכיבים שתצטרך
צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
4
מחית את מיץ המנגו והפסיפלורה במעבד מזון עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ פסיפלורה
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
5
מוסיפים את גבינת השמנת וממשיכים לעבד עד לקבלת תערובת חלקה. לאחר מכן מוסיפים את הסוכר, היוגורט ועמילן התירס, פועמים לשילוב. לאחר מכן מוסיפים את הביצים, גרידת הליים והמיץ והדופק לשילוב. הקפידו לא לערבב יתר על המידה את הבלילה.
אופים את עוגת הגבינה עד שהחלק החיצוני של העוגה מתייצב אך המרכז עדיין מעט רופף, כ-45 דקות. כבה את התנור ופתח את הדלת כדי להוציא מעט חום. סגור את הדלת וממשיכים לבשל את הגבינה בחום השיורי בתנור במשך 20 דקות. גימור עדין זה ממזער את הסיכון לסדק האימתני בעוגת הגבינה שלך.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
הפעל סכין סביב הקצוות מגניב לטמפרטורת החדר, על 1 שעה. מכסים ומקררים במשך שעה 1.
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
9
בינתיים מכינים את התוספת: שמים כמחצית ממיץ הפסיפלורה וכל מיץ הליים בקערה בינונית ומפזרים את הג ' לטין על פני השטח. אל תערבבי. מניחים בצד עד ג ' לטין "פורח", על 1 דקה. מרתיחים את מיץ הפסיפלורה שנותר ואת כל הסוכר בסיר קטן עד שהסוכר מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
מיץ פסיפלורה
1 תות, קלוף
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
10
הקציפו את המיץ החם לתערובת הג ' לטין עד לקבלת תערובת חלקה. מקררים עד שרק מתחיל להתייצב, בערך 20 דקות. מערבבים פנימה את עיסת הפסיפלורה הטרייה והזרעים ויוצקים על גבי עוגת הגבינה המקוררת. מכניסים למקרר למשך 8 שעות לפחות או למשך הלילה.