קושימומחה
מוכן ב9 שעות, 25 דק.
מנות10
ציון בריאות1
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת גבינה פסיפלורה

עוגת גבינה פסיפלורה
מתאים ל-10 ומחירו 1 מנות.13 דולר למנה. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 6 גרם חלבון, 32 גרם שומן, ובסך הכל של 446 קלוריות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -19 היו אומרים שהוא הגיע למקום. אם יש לכם עיסה וזרעים מפירות פסיפלורה, סוכר, מנגו וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 9 שעות ו -25 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 23%. הציון הזה די גרוע. נסו עוגת גבינה אננס ופסיפלורה, אין עוגת גבינה של פסיפלורה, ו עוגת גבינה קוקוס עם זיגוג פסיפלורה (מתכונים דומים).

הוראות

1
ציוד מיוחד: 8 אינץ קפיצי פאן
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובהנשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
2
לעוגת הגבינה: הניחו מתלה באמצע התנור וחממו מראש ל 325 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
מברישים תבנית קפיצית בגודל 8 אינץ ' בציפוי קל של שמן קנולה.
מרכיבים שתצטרך
צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)צ'וריסו מקסיקני (בערך 2 קישורים)
ציוד שתשתמש בו
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובהנשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
4
מחית את מיץ המנגו והפסיפלורה במעבד מזון עד לקבלת תערובת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ פסיפלורהמיץ פסיפלורה
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
5
מוסיפים את גבינת השמנת וממשיכים לעבד עד לקבלת תערובת חלקה. לאחר מכן מוסיפים את הסוכר, היוגורט ועמילן התירס, פועמים לשילוב. לאחר מכן מוסיפים את הביצים, גרידת הליים והמיץ והדופק לשילוב. הקפידו לא לערבב יתר על המידה את הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
חבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפתחבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפת
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
חבילת עוגת שכבות וניל קפואהחבילת עוגת שכבות וניל קפואה
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(קיבלר)(קיבלר)
6
יוצקים את הבלילה לתבנית המוכנה.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
אופים את עוגת הגבינה עד שהחלק החיצוני של העוגה מתייצב אך המרכז עדיין מעט רופף, כ-45 דקות. כבה את התנור ופתח את הדלת כדי להוציא מעט חום. סגור את הדלת וממשיכים לבשל את הגבינה בחום השיורי בתנור במשך 20 דקות. גימור עדין זה ממזער את הסיכון לסדק האימתני בעוגת הגבינה שלך.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
הפעל סכין סביב הקצוות מגניב לטמפרטורת החדר, על 1 שעה. מכסים ומקררים במשך שעה 1.
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
9
בינתיים מכינים את התוספת: שמים כמחצית ממיץ הפסיפלורה וכל מיץ הליים בקערה בינונית ומפזרים את הג ' לטין על פני השטח. אל תערבבי. מניחים בצד עד ג ' לטין "פורח", על 1 דקה. מרתיחים את מיץ הפסיפלורה שנותר ואת כל הסוכר בסיר קטן עד שהסוכר מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
מיץ פסיפלורהמיץ פסיפלורה
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
10
הקציפו את המיץ החם לתערובת הג ' לטין עד לקבלת תערובת חלקה. מקררים עד שרק מתחיל להתייצב, בערך 20 דקות. מערבבים פנימה את עיסת הפסיפלורה הטרייה והזרעים ויוצקים על גבי עוגת הגבינה המקוררת. מכניסים למקרר למשך 8 שעות לפחות או למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
פסיפלורהפסיפלורה
חבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תותחבילות כל אחת) ג'לטין פטל או תות
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
11
להכנת קוליס מנגו: מחית את מיץ הפסיפלורה, המנגו, מיץ הליים והסוכר במעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
מיץ פסיפלורהמיץ פסיפלורה
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
12
הביאו עוגת גבינה לטמפרטורת החדר 30 דקות לפני ההגשה.
13
הסר את טבעת צורת הקפיץ. להגשה טובלים סכין במים חמים, מנגבים יבשים לפני שפורסים כל חתיכה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
14
מגישים עם קוליס מנגו.
מרכיבים שתצטרך
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל

מרכיבים

1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)עמילן תירסעמילן תירס454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)גבינת שמנת, בטמפרטורת החדרגבינת שמנת, בטמפרטורת החדר2largesביצים, טמפרטורת החדרביצים, טמפרטורת החדר2(יכול להיות או להרחיק)אבקת ג'לטין ללא טעםאבקת ג'לטין ללא טעם2(חוֹרֶף)יוגורט יווני או סחוטיוגורט יווני או סחוט1(יכול להיות או להרחיק)מיץ ליים טרימיץ ליים טרי11 קילו קישואים,מיץ ליים טרימיץ ליים טרי11 קילו קישואים,גרידת ליים מגוררת דקגרידת ליים מגוררת דק1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמנגו טרי חתוך לקוביות (בערך 1/2 מנגו)מנגו טרי חתוך לקוביות (בערך 1/2 מנגו)1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמנגו בשל טרי חתוך לקוביות (בערך 1/2 מנגו)מנגו בשל טרי חתוך לקוביות (בערך 1/2 מנגו)10ריבס, קצוץ טרי או קפואשמן למחבתשמן למחבת596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמיץ פסיפלורהמיץ פסיפלורה1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמיץ פסיפלורהמיץ פסיפלורה2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמיץ פסיפלורהמיץ פסיפלורה10ריבס, קצוץ טרי או קפואזולה וזרעים מפירות תשוקה טרייםזולה וזרעים מפירות תשוקה טריים2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק2(חוֹרֶף)ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק3largesחלמונים, טמפרטורת החדרחלמונים, טמפרטורת החדר