והוא יספק כ 11 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 716 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-173 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך כל המטרה קמח, סודה לשתייה, גרידת לימון, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו רול עוגת קטיפה אדומה, 18 שכבה עוגת קטיפה אדומה, ו עוגת שכבות קטיפה אדומה (מתכונים דומים).
הוראות
1
עבור שכבת עוגת הגבינה: - מחממים את התנור ל 325 מעלות ולהגדיר סיר מים לרתיחה.- גריז מחבת 9 springform ו בשורה התחתונה עם סיבוב של נייר קלף. לעטוף את החלק החיצוני של הכאב עם נייר כסף כדי לשמור על המים החוצה, ולהגדיר את המחבת לתוך מחבת גדולה יותר (לאמבט המים).- בקערה של מיקסר חשמלי, לנצח את גבינת שמנת עד אור ורך.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת
מים
עוטף
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
מערבל יד
מחבת Springform
קערה
תנור
סיר
2
מוסיף את הסוכר והכה עד חלקה.- לעבור כף עץ או מרית ומערבבים את גרידת לימון, מיץ לימון, ומלח.-
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון
גרידת לימון
סוכר
מלח
ציוד שתשתמש בו
כף עץ
מרית
3
להוסיף ביצים אחד בכל פעם, לוודא שהם משולבים אבל לא overmixed.-
מרכיבים שתצטרך
ביצה
4
מוסיפים את השמנת החמוצה ומערבבים בקמח עד רק בשילוב.-
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמוצה
קמח לכל מטרה
5
יוצקים את הבלילה לתוך המחבת המשומנת ושופכים מים רותחים לתוך המחבת הגדולה, באמצע מחבת עוגת הגבינה.-
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
אופים עד עוגת הגבינה הוא רק להגדיר באמצע כ -40 דקות.- הפעל סכין לאורך הצדדים של המחבת ולתת עוגת הגבינה להתקרר לחלוטין על ידי הצבת פלסטיק לעטוף על פני השטח של עוגת הגבינה וקירור לילה במחבת.עבור שכבת הקטיפה האדומה: - מחממים את התנור ל 350 מעלות. שמן וקמח 2 9 מחבתות.-
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
עוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיק
תנור
סכין
מחבת
7
לטאטא יחד את הקמח, סוכר, סודה לשתיה, אבקת קקאו, ומלח יחד בקערה בינונית.- בקערה של מערבל חשמלי, לנצח את הביצים, שמן, חלב חמאה, תמצית וניל, וחומץ יחד עד בשילוב טוב.- עם המיקסר על נמוך, לאט להוסיף את תערובת הקמח למרכיבים הרטובים להכות עד בשילוב טוב.
מרכיבים שתצטרך
תמצית וניל
אבקת קקאו
סודה לשתייה
חלב-חמאה
חומץ
קמח לכל מטרה
סוכר
ביצה
מלח
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
בלנדר
מקציף
קערה
8
הוסף את צבע מאכל עד צבע הרצוי מושגת.- לחלק את הבלילה שווה בין 2 מחבתות.
מרכיבים שתצטרך
צבע מזון
9
אופים 25-30 דקות או עד בודק עוגה יוצא נקי, סיבוב המחבתות באמצע הדרך.- מגניב את העוגות במחבתות במשך 5 דקות, ואז להפעיל סכין סביב הקצוות ולהפוך אותם על מדפים קירור להתקרר לחלוטין.עבור ציפוי גבינת שמנת: - בקערה של מיקסר חשמלי, להכות יחד גבינת שמנת וחמאה עד אור וקרם.
מרכיבים שתצטרך
ציפוי גבינת שמנת
גבינת שמנת
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
תנור
סכין
קערה
10
מוסיפים את תמצית הוניל.- לאט להוסיף את אבקת הסוכר והכה עד משולב היטב, על 2-3 דקות.- הכנתי עוגת גבינה ועוגת קטיפה אדומה לילה אחד ולתת לשניהם חסון-up במקרר הלילה. למחרת, הכנתי את הציפוי והרכבתי את העוגה.- ראשית, שכבת העוגות על גבי אחד את השני ולהחיל מעיל דק של ציפוי ולחזור למקרר במשך 30 דקות. זה מעיל הפירורים שלך.- אם אתה מקשט את העוגה כמו שאני עשיתי, להחיל שכבה נוספת של ציפוי חלק לחלק העליון של העוגה ולהשאיר את הצדדים לבד.- טען את שאר הזיגוג לתוך שקית צנרת בכושר עם טיפ כוכב פתוח גדול ופעל הדרכה רוז של אמנדה כדי לקשט את הצדדים..- חזור למקרר עד שתהיה מוכן להגיש.* הערה: הכנתי אצווה שלמה של ציפוי גבינת שמנת זה לעוגה 6 שלי, ולא נשאר הרבה, אז אם אתה רוצה לשחזר את הוורדים, הייתי מציע הכפלת מתכון ציפוי זה עבור עוגה 9 כדי לוודא שיש לך מספיק!