עוגת גבינה ריקוטה בטעם תפוזים-וניל
מנה זו מכילה כ 17 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 530 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם מרמלדה כתומה, חמאה, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין את זה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: עוגת גבינה עם ריקוטה כתומה, עוגת גבינה ריקוטה עם רוטב קרמל-כתום, ו עוגת גבינה ריקוטה עם זיגוג מרמלדה כתום דם.
הוראות
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה באמצע. מעיל 9 אינץ ' מחבת springform עם חמאה.
מניחים את פירורי העוגיות וחמאה מומסת בקערה בינונית ומערבבים עד לשלב ביסודיות.
מניחים את תערובת פירור במחבת מוכנה, באמצעות כוס מדידה, לחץ אותו באופן שווה לתוך התחתונה.
מניחים את הריקוטה בקערה של מעבד מזון להתמזג עד חלקה.
מוסיפים את הסוכר ואת הקמח ואת הדופק עד משולב היטב, על 10 (1-שנייה) פולסים, ולאחר מכן לגרד את הצדדים של הקערה. עם המנוע פועל, להוסיף את הביצים וחלמונים ביצה אחד בכל פעם עד משולב היטב.
מוסיף את וניל, גרידת תפוז, ומלח תערובת עד רק incorporated.
יוצקים את התערובת למחבת/קרום מוכן להחליק את החלק העליון.
אופים עד מרכז עוגת הגבינה מוגדר ואת הקצוות הם חום זהוב, על 1 שעה.
מניחים את המרמלדה והוודקה בסיר קטן על אש בינונית ומביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך, מבשלים, ולהפחית את הרוטב בחצי, על 10 עד 15 דקות. מגניב מעט (כ 5 דקות) ויוצקים על העוגה מקורר.
בואו להגדיר לפני חיתוך, לפחות 15 דקות.