מנה זו מכילה כ 17 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 530 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לכם מרמלדה כתומה, חמאה, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין את זה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: עוגת גבינה עם ריקוטה כתומה, עוגת גבינה ריקוטה עם רוטב קרמל-כתום, ו עוגת גבינה ריקוטה עם זיגוג מרמלדה כתום דם.
הוראות
1
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה באמצע. מעיל 9 אינץ ' מחבת springform עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
ציוד שתשתמש בו
קצפת ושקדים פרוסים קלויים
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מניחים את פירורי העוגיות וחמאה מומסת בקערה בינונית ומערבבים עד לשלב ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס סוכריות תפוז וחום
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מניחים את תערובת פירור במחבת מוכנה, באמצעות כוס מדידה, לחץ אותו באופן שווה לתוך התחתונה.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אוויר
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
1
מניחים את הריקוטה בקערה של מעבד מזון להתמזג עד חלקה.
מוסיפים את הסוכר ואת הקמח ואת הדופק עד משולב היטב, על 10 (1-שנייה) פולסים, ולאחר מכן לגרד את הצדדים של הקערה. עם המנוע פועל, להוסיף את הביצים וחלמונים ביצה אחד בכל פעם עד משולב היטב.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מוסיף את וניל, גרידת תפוז, ומלח תערובת עד רק incorporated.
מרכיבים שתצטרך
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
יוצקים את התערובת למחבת/קרום מוכן להחליק את החלק העליון.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
אופים עד מרכז עוגת הגבינה מוגדר ואת הקצוות הם חום זהוב, על 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
1
מניחים את המרמלדה והוודקה בסיר קטן על אש בינונית ומביאים לרתיחה. להפחית את החום נמוך, מבשלים, ולהפחית את הרוטב בחצי, על 10 עד 15 דקות. מגניב מעט (כ 5 דקות) ויוצקים על העוגה מקורר.