עוגת גבינה שוקולד III
עוגת גבינה שוקולד III דורשת סביב 9 שעות ו-20 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 684 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 54 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חמאה, קצפת כבדה, קרקרים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular עצום כל כך של 20%. מתכונים דומים: עוגת גבינה מסקרפונה עם קרמל מלוח וציפוי שוקולד, עוגת גבינה דלעת מטבח פיצה קליפורניה-זוהי עוגת גבינה מושלמת לחופשות הסתיו, עוגת הגבינה שלהם היא לא סוד יותר, ו עוגת גבינה עם שוקולד-מרופד עם שוקולד לבן.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (190 מעלות C). טוחנים קרקרים במעבד מזון.
בקערה קטנה, או במעבד המזון, מערבבים יחד את פירורי קרקר גרהם, סוכר לבן וחמאה מומסת. לחץ לתוך החלק התחתון, ו 1 אינץ 'עד הצדדים של מחבת 9 אינץ' springform.
אופים במשך 15 דקות בתנור שחומם מראש, להפריש להתקרר. הפעל את התנור עד 350 מעלות F (175 מעלות C). קוצצים את השוקולד למחצה לחתיכות ולהמיס על דוד כפול יחד עם השמנת. מערבבים מדי פעם עד נמס, ואז להפריש להתקרר.
בקערה בינונית, לנצח את גבינת שמנת וסוכר עד רך. מערבבים את הביצים, אחד בכל פעם, ערבוב היטב בין תוספות. מערבבים בתערובת השוקולד עד משולב באופן מלא.
אופים במשך 55 עד 60 דקות בתנור שחומם מראש.
תן לעוגה להתקרר לטמפרטורת החדר, ואז לקרר לפחות 8 שעות לפני ההגשה.