קושימומחה
מוכן ב9 שעות, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות2
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת גבינה שוקולד III

עוגת גבינה שוקולד III
עוגת גבינה שוקולד III דורשת סביב 9 שעות ו-20 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 684 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 54 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חמאה, קצפת כבדה, קרקרים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular עצום כל כך של 20%. מתכונים דומים: עוגת גבינה מסקרפונה עם קרמל מלוח וציפוי שוקולד, עוגת גבינה דלעת מטבח פיצה קליפורניה-זוהי עוגת גבינה מושלמת לחופשות הסתיו, עוגת הגבינה שלהם היא לא סוד יותר, ו עוגת גבינה עם שוקולד-מרופד עם שוקולד לבן.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (190 מעלות C). טוחנים קרקרים במעבד מזון.
מרכיבים שתצטרך
50 כוסות חמאת בוטנים מכוסות שוקולד מיניאטורי, לא ארוזות50 כוסות חמאת בוטנים מכוסות שוקולד מיניאטורי, לא ארוזות
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
בקערה קטנה, או במעבד המזון, מערבבים יחד את פירורי קרקר גרהם, סוכר לבן וחמאה מומסת. לחץ לתוך החלק התחתון, ו 1 אינץ 'עד הצדדים של מחבת 9 אינץ' springform.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מיץ לימון טרי (בערך 2 לימונים גדולים)1/2 כוס מיץ לימון טרי (בערך 2 לימונים גדולים)
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורךצבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
נשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובהנשיקות קצפת ונשיקות שוקולד מיניאטוריות, לא חובה
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
אופים במשך 15 דקות בתנור שחומם מראש, להפריש להתקרר. הפעל את התנור עד 350 מעלות F (175 מעלות C). קוצצים את השוקולד למחצה לחתיכות ולהמיס על דוד כפול יחד עם השמנת. מערבבים מדי פעם עד נמס, ואז להפריש להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
Semisweet שוקולדSemisweet שוקולד
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
בקערה בינונית, לנצח את גבינת שמנת וסוכר עד רך. מערבבים את הביצים, אחד בכל פעם, ערבוב היטב בין תוספות. מערבבים בתערובת השוקולד עד משולב באופן מלא.
מרכיבים שתצטרך
חבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפתחבילות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר, בתוספת 2 (8 אונקיות) חבילות גבינת שמנת מוקצפת
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
5
יוצקים לתוך קרום מוכן.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
6
אופים במשך 55 עד 60 דקות בתנור שחומם מראש.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
תן לעוגה להתקרר לטמפרטורת החדר, ואז לקרר לפחות 8 שעות לפני ההגשה.