עוגת גבינת שמנת פטל עשויה להיות רק ארוחת הבוקר שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 24 גרם של שומן, וסך הכל 376 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, . אם יש לך קמח, שימורי פטל, סודה לשתיה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות המתכון הזה מתאים לצמחוניים. עם כפית ציון של 21% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו עוגת גבינת שמנת פטל קפה, עוגת גבינת שמנת פטל קפה, ו עוגת גבינת שמנת פטל קפה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח מחבת קפיץ 9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
שלב קמח, 3/4 כוס סוכר, חמאה במעבד מזון; דופק עד תערובת דומה פירורים גסים.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
3
הסר 1 כוס תערובת מן מעבד מזון ולהניח בצד. כדי להישאר תערובת במעבד להוסיף סודה לשתייה, אבקת אפייה, מלח, שמנת חמוצה, תמצית שקדים, ביצה 1; תהליך עד הבלילה הוא רק משולב וחלק.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס אגוזי מקדמיה טחונים
על הסוכר של קונדיטורים
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
4
מורחים הבלילה באופן שווה לתוך התחתון 2 אינץ ' עד הצדדים של מחבת מוכן.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מקציפים גבינת שמנת, 1/4 סוכר כוס, ביצה 1 יחד בקערה עד חלקה; יוצקים למחבת מרופדת הבלילה להתפשט באופן שווה.
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מורחים פטל משמר בזהירות על מילוי גבינה.
מרכיבים שתצטרך
שימורי פטל
רוטב חמוציות, להגשה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
7
מערבבים פירור שמור תערובת שקדים פרוסים יחד בקערה קטנה; מפזרים על שכבת שימורי פטל.
מרכיבים שתצטרך
שימורי פטל
שקדים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
אופים בתנור שחומם מראש עד למילוי מוגדר הקרום הוא חום זהוב עמוק, 45 עד 55 דקות. מגניב 15 דקות לפני הסרת צד של מחבת. צמרמורת לחלוטין לפני ההגשה, על 1 שעה.