עוגת גזר-חמוציות
עוגת גזר-חמוציות דורשת בערך 2 שעות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 26 גרם של שומן, וסך הכל 543 קלוריות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. גשו לסופר וקנו מלח, סודה לשתייה, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: עוגת גזר-חמוציות, עוגת גזר וחמוציות, ו מתכון עוגת חמוציות-גזר.
הוראות
תנור חום עד 350°f. תחתית גריז וצדדים של שלושה 8 אינץ 'מחבתות מרובע או שלושה 8 אינץ' מחבתות עוגה עגולות עם התקצרות; קמח קל.
מערבבים קמח, סודה לשתייה, אבקת אפייה, קינמון, 1/2 כפית מלח ואת allspice; להפריש. בקערה גדולה, לנצח סוכר מגורען, מיונז וביצים עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית, גירוד קערה מדי פעם, עד מעורבב. הכה ב 1 כף ברנדי. בהדרגה להכות בתערובת קמח עד הבלילה חלקה. מערבבים גזר, אננס, פקאן ואוכמניות מיובשות.
אופים 30 עד 35 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב 10 דקות; להסיר מחבתות מתלה חוט. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
בקערה בינונית, לנצח גבינת שמנת, חמאה, 1/2 כפית ברנדי ו 1/8 כפית מלח על מהירות בינונית עד חלקה. בהדרגה להכות אבקת סוכר במהירות נמוכה עד חלקה להפיץ. ממלאים שכבות וכפור בצד העליון של עוגה עם ציפוי.
מקשטים עם חמוציות וקליפה כתומה. חנות מכוסה במקרר.