עוגת גזר מרהיבה
עוגת גזר מפוארת דורשת כשעה ו-10 דקות מתחילתה ועד סופה. מנה אחת מכילה 600 קלוריות, 6 גרם חלבון ו-28 גרם שומן. אתה מקבל קינוח שמגיש 16. אם יש לכם קינמון טחון, גבינת שמנת, קמח וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. אפשר ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד לחג הפסחא. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 24%. הציון הזה גרוע למדי. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: עוגת 5 דקות עד מפוארת, מימוזות מפוארות לשניים, ועוגת גזר אולטימטיבית (עם ריבת עוגת גזר).
הוראות
בקערה גדולה מקציפים סוכר, חמאה, שמן, ביצים ותמצית עד לקבלת תערובת אחידה. בקערה נוספת מערבבים קמח, סודה לשתייה, קינמון, מלח ופלפל אנגלי; טורפים בהדרגה לתערובת הסוכר עד לקבלת תערובת אחידה. מערבבים פנימה גזר, אננס, אגוזי מלך ודומדמניות.
מעבירים לשניים משומנים ומקומחים 9-in. תבניות אפייה עגולות.
אופים 30-35 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז יוצא נקי.
בינתיים, לזיגוג, מערבבים בסיר קטן סוכר, חמאה, חמאה, סירופ תירס וסודה לשתייה. להביא לרתיחה; מבשלים ומערבבים 4 דקות.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה וניל.
יוצקים זיגוג על עוגות חמות; מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהתבניות לרשתות כדי להתקרר לחלוטין.
להקפאה, טורפים בקערה גדולה גבינת שמנת וחמאה עד לקבלת תערובת תפוחה.
מוסיפים סוכר ותמצית קונדיטורים; מקציפים עד לקבלת תערובת חלקה.
מניחים שכבת עוגה אחת על צלחת הגשה; למרוח ב-1 כוס ציפוי. למעלה בשכבת העוגה הנותרת. פרוסט החלק העליון והצדדים של העוגה. שומרים במקרר.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי הם אפשרויות נהדרות לעוגת גזר. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא לואי רודרר קריסטל ברוט. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-299 דולר.
![לואי רודרר קריסטל ברוט]()
לואי רודרר קריסטל ברוט
קריסטל, התכשיט והטטה דה קוווה של שמפניה לואי רודרר, נוצר בשנת 1876 עבור הצאר אלכסנדר השני מרוסיה. הוא נשאר נאמן למקורו, בהשראת אלגנטיות וטוהר. קריסטל מיוצר עם סטנדרטים משודרגים של ייצור יין הדורשים מבחר קפדני של קרום, בציר, ענבים ויין. קריסטל מיוצר רק באמצעות הבצירים המשובחים ביותר מקרוס מובטח שמקורו מכרם לואי רודרר. כל המאפיינים יוצאי הדופן של בציר 2002 ממש נתפסו ב-Cristal 2002 הזה, שהוא נדיב ושופע, חושף איזון מושלם בין ריכוז ועדינות, רעננות ודביקות, עוצמה ועידון. בשלוש מילים: גאה, עשיר ומפנק. קריסטל 2002 הוא צהוב מבריק עם דגשים ענבריים בהירים ויש לו מוס יפהפה עם קורדון עדין של בועות מתמשכות וקבועות. האף עז ועדין, חושף תערובת נקייה ומעורבת היטב של טעמים של דבש, קקאו, אגוזי לוז קלויים קלות, פרי הדר מסוכר. פיצוץ מלוח של פירות בשלים בהתקפה, היין חושף פרי אדום, שוקולד לבן, קרמל ומאפה דני, אופייני לקריסטל. המרקם המשיי והמרוכז שלו מסתמך על המבנה האינטנסיבי, העוצמתי והוויני שלו, אך שומר על עידון. החך מצטבר כדי להשיג תחושה טעימה של הרמוניה מעורבת היטב של טעמים. סיומת רעננה עם שמץ של מרירות הופכת אותו כמעט לפריך.