מנה אחת מכילה עד 10 גרם חלבון 28 גרם של שומן, וסך הכל 701 קלוריות. והוא מספק כ 10 מנות . אם יש לך כל מטרה קמח, סוכר חום, תמצית vanillan, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור פסחא. נסו עוגת גזר עם ציפוי גבינת שמנת מייפל, עוגת גזר עם ציפוי גבינת מייפל שמנת, ו עוגות עוגת גזר עם ציפוי גבינת שמנת מייפל (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 177°/180C / סימן גז 4.עבור קאפקייקס: קו 24 תבניות קאפקייקס (2 12-קופסאות מאפינס סטנדרטיות) עם מצעים, או חמאה וקמח אותם.עבור עוגות שכבות: חמאה שני 9 אינץ 'בקוטר או שלושה 8 אינץ' בקוטר מחבתות עוגה. שורה תחתונה של מחבתות עם קלף, חמאה ונייר קמח; להקיש עודף קמח.אם משתמשים באגוזים, קלויים קלות על מגש אפייה או מחבת, על 4-5 דקות. השאירו להתקרר לפני עיבוד אותם דק.בינתיים, לטאטא קמח, סודה לשתיה, מלח, קינמון, אגוז מוסקט וג ' ינג ' ר הקרקע בקערה בינונית כדי להתמזג. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס חרדל מיובש
אפונה קליפה סגולה
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
לחתוך לקוביות
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
מניחים את פרוסות האננס בבלנדר ומוסיפים חלק מהמיצים מהפחית. להיפטר מעודף נוזל. מחית עד חלקה ולהגדיר aside.In קערה גדולה נפרדת, סוכרים להקציף, מחית אננס ושמן עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
טבעות אננס
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
מוסיפים את האגוזים והצימוקים, אם משתמשים בהם.עבור cupcakes: לחלק את הבלילה בין תבניות cupcake, מילוי 3/4 של כל אחד.
מרכיבים שתצטרך
לחתוך לקוביות
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
6
אופים עוגות 14 עד 18 דקות, או עד בודק מוכנס לתוך המרכז של אחד יוצא נקי.
מרכיבים שתצטרך
לחתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
בואו מגניב מחבתות במשך כ 5 דקות.
8
מעבירים עוגות למתקן קירור.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייה
1
מניחים את ציפוי גבינת שמנת מייפל לתוך שקית צנרת מצויד עם קצה הבחירה שלך צינור על קאפקייקס מקורר בהתאם.עבור עוגות שכבות: כדי להרכיב עוגה שכבתית, עם מרית אופסט, כפור את החלק העליון של עוגה אחת ומניח את העוגה השנייה על גבי. אני חוזר לעוגה תלת שכבתית. כפור את הצדדים העליון עם שכבה דקה של ציפוי, לצנן את העוגה במשך כ 30-45 דקות. כפור את העוגה לחלוטין כדי לכסות ולקשט עם מערבולות על החלק העליון. עוגת צמרמורת לפחות 30 דקות או עד שהציפוי מוגדר. הביאו לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.