עוגת גזר רזה
, המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 16 מנות. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 296 קלוריות. גשו לסופר וקנו מלח, סודה לשתייה, קמח זהב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו 10 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור פסחא. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו עוגת גזר רזה עוגות שמרים, עוגת גזר מחיטה מלאה עם ציפוי גבינת שמנת רזה, ו כיסוני גזר רזים (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום ל 177°. תחתית ספריי רק של שני 8 אינץ מחבתות עוגה עגולות עם ספריי בישול. בקערה גדולה, מערבבים מוצר ביצה, שמן, דלעת, 1/4 כוס חלב 1 כפית וניל עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה עד מעורבב היטב.
מוסיפים את כל מרכיבי העוגה הנותרים למעט גזר. הכה במהירות נמוכה 30 שניות או עד מעורבב היטב. מערבבים בגזר.
יוצקים את הבלילה באופן שווה לתוך מחבתות.
אופים 28 עד 33 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב 10 דקות. בזהירות להפעיל סכין סביב הצדדים של מחבתות כדי לשחרר; להסיר מחבתות למדפים קירור. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
בקערה בינונית, לנצח גבינת שמנת וחמאה עם מיקסר חשמלי על מהירות בינונית עד שמנת. במהירות נמוכה, לנצח 1 1/2 כפיות וניל עד מעורבב היטב. הכה באבקת סוכר, 1 כוס בכל פעם, עד חלקה. במידת הצורך, להוסיף חלב, 1/2 כפית בכל פעם, עד ציפוי הוא עקביות הרצוי.
מורחים ציפוי בין שכבות עוגה ועל גבי.