עוגת גזר של אנדי ריקר
, המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. מנה זו מכילה סביב 21 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 942 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. גשו לסופר וקנו רוטב סויה, שמן צמחי, מלח כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 6 שעות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור פסחא. מתכונים דומים: Naam ג'ים קאי של אנדי Ricker (רוטב טבילה צ' ילה מתוק), Tam Taeng Kwaa של אנדי ריקר (סלט מלפפון תאילנדי) מ ' פוק פוק, ו אנדי ריקר 'S Phat Khanaeng (מוקפץ כרוב ניצנים) מ' פוק פוק.
הוראות
עבור עוגת צנון, מטגנים את הדייקון בשמן צמחי במשך 5 דקות במחבת סאוטה.
מוסיפים 1 כוס מים, מביאים לרתיחה ומבשלים 15 דקות עד רך.
מערבבים את קמח האורז, פלפל לבן, מלח, ונותר 2 1/2 כוסות מים יחד כדי להפוך תרחיף.
הוסף daikon כדי slurry, לערבב היטב, להפוך למחבת אלומיניום מרובעת משומנת, קיטור על חום גבוה במשך 10 עד 15 דקות או עד שנקבע. קריר במקרר חשוף. כאשר מקורר לחלוטין, לחתוך את עוגת צנון לריבועים 1 אינץ'. מחלקים לשש מנות 7 אונקיות. להקפיא חלקים שאינם בשימוש של עוגת צנון.
מחממים את השמן במחבת לא דביקה. מטגנים את עוגת הצנון עד חום זהוב.
מוסיפים שום ובצל ומטגנים במשך 1 דקה.
מוסיפים את נבטי השעועית וממשיכים לבשל.
מוסיפים את הביצים ומבשלים עד הסט.
מוסיף את מאניס Kecap, רוטב סויה, בצל ירוק, ופלפל לבן.
מערבבים, פונים על צלחת בינונית, ומפזרים עם כוסברה קרועה.