עוגת גיליון קוקוס עם רוטב היביסקוס
עוגת גיליון קוקוס עם רוטב היביסקוס עשויה להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת מתכון הקינוח שלך. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 15 מנות. מנה זו מכילה סביב 4 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 331 קלוריות. אם יש לך חלבונים ביצה, קרם קוקוס, קמח עוגה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, ו3 היה אומר שזה פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוגת גיליון קוקוס עם רוטב היביסקוס, עוגת גיליון קוקוס, ו עוגת גיליון קוקוס שוקולד.
הוראות
להביא 2 כוסות מים להרתיח קטןפאנק. מערבבים פרחים היביסקוס.
Removefrom חום; לתת תלול חשף 10 דקות.
יוצקים תערובת היביסקוס דרך fine-meshsieve להגדיר מעל קערה, הקשה על onsolids כדי לחלץ את כל הנוזל; להשליך מוצקים.להחזיר היביסקוס נוזלי לאותו סיר.
מוסיפים סוכר; מביאים לרתיחה, ערבוב עד סוכריזולבס. מרתיחים בעדינות מעל נוזל heatuntil בינוני מצטמצם 1 כוס, 10 עד 12minutes.
הסר מהחום. מערבבים ב lemonpeel, קליפת סיד, קליפת תפוז; תלול 10minutes. מסננים רוטב לקערה. כיסוי; chilluntil קר, לפחות 2 שעות. לעשות קדימה: יכול bemade 3 ימים קדימה. שמור צונן.
מחממים תנור ל 350°f. Butter13 x 9 x 2 אינץ תבנית אפיית מתכת.
לטאטא קמח, אבקת אפייה, ומלח בקערה בינונית.
להקציף חלב חמאה, חלבוני ביצה, וקוקונוטקסטרקט בקערה בינונית אחרת. שימוש מיקסר חשמלי, לנצח סוכר וחמאה בקערה גדולה עד אור ורך.
להוסיף תערובת קמח לתערובת חמאה ב 3 additionsalternately עם תערובת חלב ב 2additions, מכה כדי למזג בין טובתהתוספות ולפעמים גירוד תחתית בצד של קערה עם מרית גומי.
העברת הבלילה למחבת; להפיץ באופן שווה.
אופים עוגה עד זהב חיוור testerinserted למרכז יוצא עם somecrumbs מצורף, 29 עד 32 דקות. Coolcake לחלוטין במחבת על מתלה. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. מכסים את המחבת בחוזקה ולאחסן עוגה בטמפרטורת החדר.
באמצעות מיקסר חשמלי, קרם beatwhipping ו 2 כפות creamof קוקוס בקערה גדולה עד פסגות טופס.
טפטוף 2 כפות קרם קוקוס של קצפת. באמצעות סכין שולחן, קרם מערבולת של קוקוס ברחבי whippedcream.
לחתוך עוגה לריבועים; להעביר לוחות.
טפטוף היביסקוס רוטב סביב עוגה.