עוגת גיליון שוקולד לבן עם ציפוי שוקולד לבן
עוגת גיליון שוקולד לבן עם ציפוי שוקולד לבן עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 262 קלוריות. והוא יספק כ 24 מנות. אם יש לך אבקת סוכר, שמנת, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו עוגת גיליון טקסס לבנה עם ציפוי שוקולד פאדג, עוגת הלבנה: עוגת שכבה לבנה עם ציפוי שוקולד לבן, ו שוקולד לבן-עוגת גיליון אגוז מקדמיה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177° (325°F למחבת כהה או לא מקל.) ריסוס התחתון הצדדים של מחבת 15x10x1 אינץ ' עם תרסיס אפייה עם קמח.
בקערה קטנה למיקרוגל, מיקרוגל 3 עוז שוקולד לבן 2 כפות קרם שנחשף על 1 דקה גבוהה, ערבוב כל 30 שניות, עד חלקה. מגניב 10 עד 15 דקות.
בקערה גדולה, להכות תערובת עוגה, שמנת חמוצה, שמן, ביצים ותערובת שוקולד עם מיקסר חשמלי במהירות נמוכה 30 שניות, ולאחר מכן במהירות בינונית 2 דקות, קערת גירוד מדי פעם.
אופים 21 עד 25 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
בקערה קטנה למיקרוגל, מיקרוגל 3 עוז שוקולד לבן ו 3 כפות שמנת חשופה על 1 דקה גבוהה, ערבוב כל 30 שניות, עד חלקה. מגניב 10 עד 15 דקות.
בקערה בינונית, לנצח חמאה 2 כוסות של אבקת סוכר עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד מעורבב.
הוסף תערובת שוקולד לבן; להתמזג היטב.
מוסיפים אבקת סוכר הנותרים; לנצח עד חלקה.
מורחים ציפוי על העוגה; מפזרים אגוזי פקאן. החנות מכוסה באופן רופף.