עוגת גיליון שוקולד עם ציפוי סוכר חום
עוגת גיליון שוקולד עם ציפוי סוכר חום עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 552 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. מתאים ל-12 מנות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לכם סוכר חום, אבקת סוכר, חלבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו קערה אחת עוגת שוקולד עם ציפוי סוכר חום, אבנים מתגלגלות קאפקייק סוכר חום עם פודינג קוקוס מילוי, ציפוי רום מתובל סוכר חום סדוק, ו עוגת טייק-אווי מלאה תותים עם ציפוי סוכר חום (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 177° (325°F למחבת כהה או לא מקל). תרסיס תחתון רק של מחבת 13x9 אינץ ' עם תרסיס אפייה עם קמח.
בקערה גדולה, לנצח מרכיבים עוגה עם מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה 30 שניות, ואז במהירות בינונית 2 דקות, גירוד קערה מדי פעם.
אופים לפי הוראות על תיבת למחבת 13x9 אינץ'. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
בינתיים, בסיר 2 ליטר, להמיס חמאה על חום בינוני. מערבבים בסוכר חום.
חום לרתיחה, ערבוב כל הזמן. להפחית את החום נמוך; להרתיח ומערבבים 2 דקות. מערבבים בחלב; לחזור לרתיחה.
הסר מהחום. קריר לפושר, כ -30 דקות.
בהדרגה מערבבים אבקת סוכר לתוך תערובת סוכר חום.
מניחים סיר של ציפוי בקערה של מים קרים; להכות עם כף עד חלקה להפיץ. אם הציפוי הופך נוקשה מדי, מערבבים בחלב נוסף, 1 כפית בכל פעם, או לחמם על אש נמוכה, תוך ערבוב מתמיד. עוגת פרוסט.
מפזרים באופן שווה עם אגוזי קשיו ופקאנים. החנות מכוסה באופן רופף.