קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת גיליון שוקולד עם ציפוי סוכר חום

עוגת גיליון שוקולד עם ציפוי סוכר חום
עוגת גיליון שוקולד עם ציפוי סוכר חום עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 552 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 24 גרם שומן. מתאים ל-12 מנות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לכם סוכר חום, אבקת סוכר, חלבוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 2 שעות. נסו קערה אחת עוגת שוקולד עם ציפוי סוכר חום, אבנים מתגלגלות קאפקייק סוכר חום עם פודינג קוקוס מילוי, ציפוי רום מתובל סוכר חום סדוק, ו עוגת טייק-אווי מלאה תותים עם ציפוי סוכר חום (מתכונים דומים).

הוראות

1
תנור חום עד 177° (325°F למחבת כהה או לא מקל). תרסיס תחתון רק של מחבת 13x9 אינץ ' עם תרסיס אפייה עם קמח.
מרכיבים שתצטרך
1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך1 מקל בתוספת 1 כף חמאה, מרוכך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
בקערה גדולה, לנצח מרכיבים עוגה עם מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה 30 שניות, ואז במהירות בינונית 2 דקות, גירוד קערה מדי פעם.
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
יוצקים למחבת.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
אופים לפי הוראות על תיבת למחבת 13x9 אינץ'. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
בינתיים, בסיר 2 ליטר, להמיס חמאה על חום בינוני. מערבבים בסוכר חום.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
6
חום לרתיחה, ערבוב כל הזמן. להפחית את החום נמוך; להרתיח ומערבבים 2 דקות. מערבבים בחלב; לחזור לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
7
הסר מהחום. קריר לפושר, כ -30 דקות.
8
בהדרגה מערבבים אבקת סוכר לתוך תערובת סוכר חום.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
9
מניחים סיר של ציפוי בקערה של מים קרים; להכות עם כף עד חלקה להפיץ. אם הציפוי הופך נוקשה מדי, מערבבים בחלב נוסף, 1 כפית בכל פעם, או לחמם על אש נמוכה, תוך ערבוב מתמיד. עוגת פרוסט.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
לחמניות לבנותלחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
10
מפזרים באופן שווה עם אגוזי קשיו ופקאנים. החנות מכוסה באופן רופף.
מרכיבים שתצטרך
קשיוקשיו
16 ופלים מיניאטוריים של וניל16 ופלים מיניאטוריים של וניל