עוגת גלידה מומסת
מתאים ל-12 מנות. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 433 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 52 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. אם יש לכם חמאה, גלידת פרימיום, ביצים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: עוגת גלידה מומסת עם חמאת בוטנים טבעונית Zig Zag, עוגת גלידה טבעונית Mochan שקדים פאדג'נמס, ו עוגת גלידת קינמון.
הוראות
מחממים התנור ל 177°. לרסס מחבת 12 כוס Bundt עם
האושר של בייקר (לאחר ביצוע טון של עוגות Bundt, יש לי הצלחה 100% עם
השמחה של בייקר, אז אני מזכיר את המותג).
מניחים את תערובת העוגה, גלידה מומסת, וביצים בקערת ערבוב גדולה.
מערבבים היטב, ואז להכות עד חלקה.
אופים את העוגה עד שהוא קופץ בחזרה כאשר לחוץ קלות עם האצבע שלך ופשוט מתחיל להתרחק הצדדים של המחבת, 38 עד 42 דקות.
הסר את המחבת מהתנור והנח אותה על מתלה תיל כדי להתקרר במשך 20 דקות. הפעל סכין ארוכה וחדה סביב קצה העוגה ולהפוך אותו על מתלה קטן, ואז להפוך אותו שוב על מתלה שני כך העוגה היא בצד ימין עד קירור מלא, 30 דקות more.To הפוך את הציפוי, הכה יחד גבינת שמנת וחמאה. בהדרגה להוסיף את הסוכר והכה עד חלקה. מקציפים את הוניל. שים את כל זה בתיק רוכסן כבד (או שקית הדובדבן מצויד בקצה עגול אם יש לך אחד), לגזור את הפינה התחתונה של התיק, צינור אותו מעלה ומטה את הצדדים של העוגה.
יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה
גלידה עובדת ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
![NV ג ' ונסון Estate קרם שרי]()
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "