קושיקשה
מוכן ב52 דק.
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםקיץ
מגזין

עוגת גלידה מומסת

עוגת גלידה מומסת
מתאים ל-12 מנות. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 433 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 52 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. אם יש לכם חמאה, גלידת פרימיום, ביצים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: עוגת גלידה מומסת עם חמאת בוטנים טבעונית Zig Zag, עוגת גלידה טבעונית Mochan שקדים פאדג'נמס, ו עוגת גלידת קינמון.

הוראות

1
מחממים התנור ל 177°. לרסס מחבת 12 כוס Bundt עם
ציוד שתשתמש בו
פרחים אכילים כקישוט, אופציונליפרחים אכילים כקישוט, אופציונלי
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
האושר של בייקר (לאחר ביצוע טון של עוגות Bundt, יש לי הצלחה 100% עם
3
השמחה של בייקר, אז אני מזכיר את המותג).
4
מניחים את תערובת העוגה, גלידה מומסת, וביצים בקערת ערבוב גדולה.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
תערובת עוגה טבעיתתערובת עוגה טבעית
5
מערבבים היטב, ואז להכות עד חלקה.
6
יוצקים לתוך המחבת Bundt.
ציוד שתשתמש בו
פרחים אכילים כקישוט, אופציונליפרחים אכילים כקישוט, אופציונלי
7
אופים את העוגה עד שהוא קופץ בחזרה כאשר לחוץ קלות עם האצבע שלך ופשוט מתחיל להתרחק הצדדים של המחבת, 38 עד 42 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
הסר את המחבת מהתנור והנח אותה על מתלה תיל כדי להתקרר במשך 20 דקות. הפעל סכין ארוכה וחדה סביב קצה העוגה ולהפוך אותו על מתלה קטן, ואז להפוך אותו שוב על מתלה שני כך העוגה היא בצד ימין עד קירור מלא, 30 דקות more.To הפוך את הציפוי, הכה יחד גבינת שמנת וחמאה. בהדרגה להוסיף את הסוכר והכה עד חלקה. מקציפים את הוניל. שים את כל זה בתיק רוכסן כבד (או שקית הדובדבן מצויד בקצה עגול אם יש לך אחד), לגזור את הפינה התחתונה של התיק, צינור אותו מעלה ומטה את הצדדים של העוגה.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררותחבילה אחת (110 גרם) לחמניות סהר מקוררות
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

גלידה עובדת ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "