קושיקשה
מוכן ב52 דק.
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםקיץ
מגזין

עוגת גלידה מומסת

עוגת גלידה מומסת
מתאים ל-12 מנות. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 19 גרם של שומן, וסך הכל 433 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 52 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. אם יש לכם חמאה, גלידת פרימיום, ביצים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: עוגת גלידה מומסת עם חמאת בוטנים טבעונית Zig Zag, עוגת גלידה טבעונית Mochan שקדים פאדג'נמס, ו עוגת גלידת קינמון.

הוראות

1
מחממים התנור ל 177°. לרסס מחבת 12 כוס Bundt עם
ציוד שתשתמש בו
פרחים אכילים כקישוט, אופציונליפרחים אכילים כקישוט, אופציונלי
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
האושר של בייקר (לאחר ביצוע טון של עוגות Bundt, יש לי הצלחה 100% עם
3
השמחה של בייקר, אז אני מזכיר את המותג).
4
מניחים את תערובת העוגה, גלידה מומסת, וביצים בקערת ערבוב גדולה.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
עוגיות ג'ינג'רס נוספות, חצויות, לא חובהעוגיות ג'ינג'רס נוספות, חצויות, לא חובה
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
5
מערבבים היטב, ואז להכות עד חלקה.
6
יוצקים לתוך המחבת Bundt.
ציוד שתשתמש בו
פרחים אכילים כקישוט, אופציונליפרחים אכילים כקישוט, אופציונלי
7
אופים את העוגה עד שהוא קופץ בחזרה כאשר לחוץ קלות עם האצבע שלך ופשוט מתחיל להתרחק הצדדים של המחבת, 38 עד 42 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
8
הסר את המחבת מהתנור והנח אותה על מתלה תיל כדי להתקרר במשך 20 דקות. הפעל סכין ארוכה וחדה סביב קצה העוגה ולהפוך אותו על מתלה קטן, ואז להפוך אותו שוב על מתלה שני כך העוגה היא בצד ימין עד קירור מלא, 30 דקות more.To הפוך את הציפוי, הכה יחד גבינת שמנת וחמאה. בהדרגה להוסיף את הסוכר והכה עד חלקה. מקציפים את הוניל. שים את כל זה בתיק רוכסן כבד (או שקית הדובדבן מצויד בקצה עגול אם יש לך אחד), לגזור את הפינה התחתונה של התיק, צינור אותו מעלה ומטה את הצדדים של העוגה.
מרכיבים שתצטרך
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
סוכריות ג'לי תפוזיםסוכריות ג'לי תפוזים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

גלידה עובדת ממש טוב עם קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
NV ג ' ונסון Estate קרם שרי
ארומטי מאוד עם הערות של אגוזי לוז, וניל, ומגע של אלון ואחריו צימוקים מתוקים ומגע של שמרים. סיום נקי לאורך זמן. טוב עכשיו אבל יגמול אלה מאפשרים לו להזדקן"". משקה טרום-פרינדיאלי מועדף. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כמו אפריטיף, או אחרי ארוחת ערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים מבוססי פירות. גם נפלא בשעות אחר הצהריים הקרות, מוגש עם ביסקוטי לטבול ""בסגנון איטלקי"". "