עוגת גלידה מצופה קוקוס
עוגת גלידה עם קפה קוקוס עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 264 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. גשו לסופר וקנו גלידת קפה איכותית, פירורי וופל שוקולד, אבקת אספרסו מיידית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. נסו עוגת קפה לחה ומשובשת, קוקוס קלוי קר לחלוט Banananan גלידה, ו עוגת גלידה תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 191°.
עובש קו עם שכבה כפולה של נייר קלף, מאפשרכמה סנטימטרים של overhang לאורך כל צד.
מערבבים יחד פירורים, אבקת אספרסו, חמאה ולחץ על תחתית עובש.
אופים עד פריך, על 10 דקות, ואז מגניב לחלוטין עובש על מדף, על 20 דקות.
סקופ ושחרר גלידה וסורבה לסירוגין לתוך עובש בשכבה 1 עד הקרום מכוסה, ואז חלקה עם מרית אופסט עד שטוח. הפוך שכבה נוספת באותו אופן. להקפיא, מכוסה בניילון נצמד, עד המשרד, לפחות 2 שעות.
מביאים שמנת, סירופ תירס, סוכר חום, קקאו, מלח, וחצי שוקולד לרתיחה בסיר כבד 1-1/2 ליטר מעל חום מתון, תוך ערבוב עד שוקולד נמס. להפחית חום ומבשל, ערבוב מדי פעם, 5 דקות, ואז להסיר מן החום.
מוסיפים חמאה, וניל ושוקולד שנותר ומערבבים עד לקבלת חלקה.
רוטב פאדג ' קר לחמם, לפחות 15 דקות.
יוצקים רוטב חם על שכבת גלידה להקפיא שוב, חשוף, עד המשרד, על 15 דקות.
הסר עוגה על ידי אחיזה בשני הקצוות של קלף, ולהעביר אותו למגש. באמצעות מרית לייצב סוף העוגה, בזהירות להחליק קלף מתחת לעוגה.
* רוטב יכול להתבצע 1 שבוע קדימה ומקורר לחלוטין, חשוף, ואז מקורר במיכל אטום או צנצנת. מחממים לפני השימוש.* העוגה שומרת, עטוף היטב בניילון נצמד ולאחר מכן בנייר כסף, 3 ימים.