קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות10
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםקיץ
מגזין

עוגת גלידה מצופה קוקוס

עוגת גלידה מצופה קוקוס
עוגת גלידה עם קפה קוקוס עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 264 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. גשו לסופר וקנו גלידת קפה איכותית, פירורי וופל שוקולד, אבקת אספרסו מיידית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. נסו עוגת קפה לחה ומשובשת, קוקוס קלוי קר לחלוט Banananan גלידה, ו עוגת גלידה תוצרת בית (מתכונים דומים).

הוראות

1
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 191°.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
עובש קו עם שכבה כפולה של נייר קלף, מאפשרכמה סנטימטרים של overhang לאורך כל צד.
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
3
מערבבים יחד פירורים, אבקת אספרסו, חמאה ולחץ על תחתית עובש.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו מיידיאספרסו מיידי
חמאהחמאה
4
אופים עד פריך, על 10 דקות, ואז מגניב לחלוטין עובש על מדף, על 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
1
סקופ ושחרר גלידה וסורבה לסירוגין לתוך עובש בשכבה 1 עד הקרום מכוסה, ואז חלקה עם מרית אופסט עד שטוח. הפוך שכבה נוספת באותו אופן. להקפיא, מכוסה בניילון נצמד, עד המשרד, לפחות 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
גלידהגלידה
סורבהסורבה
קרוםקרום
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
1
מביאים שמנת, סירופ תירס, סוכר חום, קקאו, מלח, וחצי שוקולד לרתיחה בסיר כבד 1-1/2 ליטר מעל חום מתון, תוך ערבוב עד שוקולד נמס. להפחית חום ומבשל, ערבוב מדי פעם, 5 דקות, ואז להסיר מן החום.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
סירופ תירססירופ תירס
שוקולדשוקולד
אבקת קקאואבקת קקאו
קרםקרם
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
2
מוסיפים חמאה, וניל ושוקולד שנותר ומערבבים עד לקבלת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
ונילוניל
חמאהחמאה
3
רוטב פאדג ' קר לחמם, לפחות 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פאדג'פאדג'
רוטברוטב
4
יוצקים רוטב חם על שכבת גלידה להקפיא שוב, חשוף, עד המשרד, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גלידהגלידה
רוטברוטב
5
הסר עוגה על ידי אחיזה בשני הקצוות של קלף, ולהעביר אותו למגש. באמצעות מרית לייצב סוף העוגה, בזהירות להחליק קלף מתחת לעוגה.
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
1
* רוטב יכול להתבצע 1 שבוע קדימה ומקורר לחלוטין, חשוף, ואז מקורר במיכל אטום או צנצנת. מחממים לפני השימוש.* העוגה שומרת, עטוף היטב בניילון נצמד ולאחר מכן בנייר כסף, 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לגלידה. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם Nv Solera. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.