עוגת גלידת פטל-פיסטוק עם פרלין שקדים
עוגת גלידת פטל ופיסטוק עם פרלין שקדים עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 455 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 22 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. אם יש לכם עוגיות amaretti, סוכר, גלידת פיסטוק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זה מושלם עבור קיץ. מתכונים דומים: עוגת פאי תפוחים מטוגן גלידה, חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, ו נפוליאון פרלין עם מילוי קרם שקדים.
הוראות
מחממים תנור ל 163°. חמאה 9 אינץ ' קוטר צלחת עוגת זכוכית.
מערבבים פירורי עוגיות וחמאה מומסת בקערה בינונית עד לחה באופן שווה. לחץ על תערובת פירור על הצדדים התחתונים ומעלה של צלחת מוכנה.
אופים עד הקרום הוא מוצק פריך לגעת, על 10 דקות. מגניב לגמרי.
קו אפיית גיליון עם נייר; שמן קלות. מערבבים סוכר במחבת בינונית כבדה על אש בינונית נמוכה עד שהסוכר מתחיל להמיס, כ -8 דקות. להגדיל את החום בינוני גבוה ומבשלים עד הסוכר הופך סירופ זהב עמוק, ערבוב מדי פעם, כ 4 דקות. מערבבים בשקדים. מיד לשפוך פרלין על גיליון אפייה מרופדת בנייר כסף; להפיץ עם כף עץ.
בואו לעמוד עד פרלין הוא מגניב ומוצק, כ -30 דקות.
חותכים פרלין לחתיכות 1/2 אינץ'.
העברת מחצית חתיכות פרלין למעבד; לטחון עד צורות אבקה. שמור חתיכות פרלין שנותרו לציפוי.
מורחים גלידת פיסטוק 1 ליטר בעדינות ובאופן שווה בקרום מקורר (הקרום שביר).
מפזרים אבקת פרלין 1/4 כוס מעל.
מורחים גלידת פטל באופן שווה.
מפזרים אבקת פרלין שנותרה מעל. השארת גבול 1 אינץ 'של ג' לאטו פטל מראה, להפיץ גלידת פיסטוק הנותרים מעל העוגה, mounding מעט במרכז.
מפזרים חתיכות פרלין שמורות מעל. להקפיא עד המשרד, לפחות 4 שעות. (ניתן לעשות 5 ימים קדימה. לכסות בחוזקה; לשמור קפוא.)
תן לפאי להתרכך מעט בטמפרטורת החדר, בערך 5 דקות.
מגישים עוגה עם רוטב פטל, אם תרצה.
* זמין בשווקים איטלקיים וכמה סופרמרקטים.