קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםקיץ
מגזין

עוגת גלידת פטל-פיסטוק עם פרלין שקדים

עוגת גלידת פטל-פיסטוק עם פרלין שקדים
עוגת גלידת פטל ופיסטוק עם פרלין שקדים עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 455 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 22 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. אם יש לכם עוגיות amaretti, סוכר, גלידת פיסטוק, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זה מושלם עבור קיץ. מתכונים דומים: עוגת פאי תפוחים מטוגן גלידה, חמאת בוטנים חמאת בוטנים ללא חלב עם קרם שוקולד, ו נפוליאון פרלין עם מילוי קרם שקדים.

הוראות

1
מחממים תנור ל 163°. חמאה 9 אינץ ' קוטר צלחת עוגת זכוכית.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשהאגוזי פקאן קצוצים דק, בתוספת תוספת להגשה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מערבבים פירורי עוגיות וחמאה מומסת בקערה בינונית עד לחה באופן שווה. לחץ על תערובת פירור על הצדדים התחתונים ומעלה של צלחת מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס סוכריות תפוז וחום1/2 כוס סוכריות תפוז וחום
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
אופים עד הקרום הוא מוצק פריך לגעת, על 10 דקות. מגניב לגמרי.
מרכיבים שתצטרך
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
1
קו אפיית גיליון עם נייר; שמן קלות. מערבבים סוכר במחבת בינונית כבדה על אש בינונית נמוכה עד שהסוכר מתחיל להמיס, כ -8 דקות. להגדיל את החום בינוני גבוה ומבשלים עד הסוכר הופך סירופ זהב עמוק, ערבוב מדי פעם, כ 4 דקות. מערבבים בשקדים. מיד לשפוך פרלין על גיליון אפייה מרופדת בנייר כסף; להפיץ עם כף עץ.
מרכיבים שתצטרך
סירופ זהבסירופ זהב
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2
בואו לעמוד עד פרלין הוא מגניב ומוצק, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרליניםפרלינים
3
חותכים פרלין לחתיכות 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פרליניםפרלינים
4
העברת מחצית חתיכות פרלין למעבד; לטחון עד צורות אבקה. שמור חתיכות פרלין שנותרו לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
פרליניםפרלינים
5
מורחים גלידת פיסטוק 1 ליטר בעדינות ובאופן שווה בקרום מקורר (הקרום שביר).
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
6
מפזרים אבקת פרלין 1/4 כוס מעל.
מרכיבים שתצטרך
פרליניםפרלינים
7
מורחים גלידת פטל באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות
ג ' לאטוג ' לאטו
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
8
מפזרים אבקת פרלין שנותרה מעל. השארת גבול 1 אינץ 'של ג' לאטו פטל מראה, להפיץ גלידת פיסטוק הנותרים מעל העוגה, mounding מעט במרכז.
מרכיבים שתצטרך
ג ' לאטוג ' לאטו
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
עם 50 קלוריותעם 50 קלוריות
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
9
מפזרים חתיכות פרלין שמורות מעל. להקפיא עד המשרד, לפחות 4 שעות. (ניתן לעשות 5 ימים קדימה. לכסות בחוזקה; לשמור קפוא.)
מרכיבים שתצטרך
פרליניםפרלינים
10
תן לפאי להתרכך מעט בטמפרטורת החדר, בערך 5 דקות.
11
מגישים עוגה עם רוטב פטל, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פטלרוטב פטל
12
* זמין בשווקים איטלקיים וכמה סופרמרקטים.

יין מומלץ: קרם שרי, Moscato Dasti, יציאה

קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לגלידה. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. אתה יכול לנסות שרי קרם Nv Solera. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
קרם שרי NV Solera
קרם שרי NV Solera
לשרי קרם הסולרה יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאנים, האגוזים המלוחים המתוקים וניחוחות תבלינים חומים נושאים מבטא קרמל מורכב. ערך מתוק מוביל לחיך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם גימור ארוך וטעים.