עוגת גלידת פצפוצי שוקולד מנטה
מתאים ל-12 מנות. מנה אחת מכילה 42 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. גשו לסופר וקנו שוקולד גנאש, ילדה. גלידת מנטה שוקולד צ'יפס, ופלים שוקולד, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 10 שעות ו -30 דקות. נסו עוגת גלידת פצפוצי שוקולד מנטה, עוגת גלידת פצפוצי שוקולד מנטה, ו עוגת קצפת שוקולד וגלידת מנטה (מתכונים דומים).
הוראות
גריז וקמח 3 (8 אינץ') מחבתות עוגה עגולות. קו עם נייר קלף. הכן את הבלילה עוגת השטן, וכף למחבתות.
אופים ב 350 במשך 12 עד 14 דקות או עד מפרט עץ מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב מחבתות על מתלה תיל 10 דקות.
הסר מן המחבתות כדי מדפים חוט, לקלף את נייר קלף, מגניב לחלוטין (כ 1 שעה).
מניחים שכבת עוגה 1 במחבת springform 9 אינץ'. למעלה עם שליש גלידה (כ 2 1/3 כוסות); מפזרים חצי וופלים כתוש. חזור על שכבות פעם אחת. למעלה עם שכבת העוגה שנותרה וגלידה. להקפיא 8 עד 12 שעות.
הסר עוגה מן מחבת springform, ומניח על דוכן עוגה או צלחת. הכינו שוקולד גנאש, והתפשטו על גבי עוגת גלידה.
בואו לעמוד 15 דקות לפני ההגשה.