עוגת גלידת צ'יפס מוקה קלה
עוגת גלידת צ'יפס מוקה קלה עשויה להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 10 גרם חלבון 36 גרם של שומן, וסך הכל 683 קלוריות. והוא יספק כ 10 מנות. אם יש לכם גביעי סוכר, ציפוי שוקולד פאדג', גלידת שוקולד-שוקולד צ'יפס פרימיום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 5 שעות ו-15 דקות. נסו עוגת שיש מוקה אגוזי לוז עם שמנת חמוצה מוקה גנאש, עוגת גלידת קינמון, ו עוגת גלידה תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
קו 8-x מחבת כיכר 5 אינץ 'עם ניילון נצמד, המאפשר 3 אינץ' להאריך על הצדדים.
מורחים פצפוצי שוקולד-גלידת קפה במחבת.
מפזרים קונוסים, טפטוף עם ציפוי מעטפת. להקפיא 30 דקות.
מורחים גלידת שוקולד-שוקולד צ ' יפס על ציפוי. למעלה עם עוגיות מרוסקות, לחיצה על גלידה. להקפיא 4 שעות או עד המשרד.
הרימו את כיכר הגלידה מהמחבת, תוך שימוש בניילון נצמד בתור ידיות; הפוך על צלחת הגשה. זרוק ניילון נצמד. הכן מוקה גנאש, לאט לשפוך מעל כיכר גלידה, המאפשר גנאש לטפטף במורד הצדדים. להקפיא 10 דקות.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 10 דקות לפני ההגשה.