קושימומחה
מוכן ב6 שעות
מנות8
ציון בריאות4
מגזין

עוגת דבש לבנדר מיל קרפים

עוגת דבש לבנדר מיל קרפים
עוגת דבש לבנדר מיל קרפים היא צמחוני קינוח. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 691 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 39 גרם של שומן כל אחד. מתכון זה הוא אהב על ידי 946 foodies וטבחים. גשו לסופר וקנו חמאה, קורנפלור, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 6 שעות. נסו ברצינות איטלקית: לבנדר דבש ספייס עוגה, תה לבנדר, לימון ודבש מ Wolds Way לבנדר חווה, ו עוגת שוקולד מריר לבנדר עם ציפוי לבנדר קרם חמאה (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור קרפים לבנדר: סוכר תהליך, לבנדר, וגלידת לימון במעבד מזון עד לא נשאר גדילי לימון.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
6 כוסות או סוכר6 כוסות או סוכר
קרפיםקרפים
קליפות מלימוןקליפות מלימון
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
2
מוסיפים קמח ודופק לשלב.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
3
מוסיפים חלב, מים, חלמונים ביצה, חמאה מומסת, ומלח ודופק עד שהתערובת חלקה. מכסים ומקררים לפחות 2 שעות ועד 48 שעות.
מרכיבים שתצטרך
זנים של פטריותזנים של פטריות
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
4
לאחר הבלילה קרפה נח, גיליון אפייה קו עם נייר קלף. מערבבים מרכיבים יחד כדי recombine.
ציוד שתשתמש בו
(כגון Chocodrops)(כגון Chocodrops)
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
5
מחממים קרפ פאן על חום בינוני גבוה מברשת עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
יוצקים על 3 כפות הבלילה למחבת, מסתחרר כדי מעיל פני השטח כולו. מבשלים עד תחתית קרפ מתחיל לזהות ואת החלק העליון הוא יבש, 45 עד 60 שניות. בעדינות לשחרר את הקצוות של קרפ מחבת עם מרית גומי הוכחה חום או היסט (מתכת) מרית להעיף. מבשלים 30 שניות נוספות, עד התחתית הוא הבחין.
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
להחליק קרפ על תבנית אפייה מוכנה לחזור עם הבלילה שנותרה (שם צריך להיות 18 עד 20 קרפים).
מרכיבים שתצטרך
קרפיםקרפים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
8
עבור קרם מאפה דבש: להביא חלב, דבש, זרעי שעועית וניל, תרמיל שעועית וניל להרתיח בסיר קטן על חום בינוני, ולאחר מכן להסיר מחום ולאפשר תלול במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
1 גרגיר וניל שלם, מפוצל1 גרגיר וניל שלם, מפוצל
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
9
הסר והשלך תרמיל, או, לשטוף, לטפוח יבש, ושמור לשימוש אחר.
10
בסיר כבד תחתית גדול, לטאטא יחד חלמונים ביצה, סוכר, קורנפלור, ומלח. בהדרגה לטאטא בחלב ולהביא תערובת לרתיחה מעל חום בינוני-גבוה, כל הזמן במרץ לטאטא. לאחר שהתערובת הגיעה לרתיחה, ממשיכים לבשל במשך 1 עד 2 דקות כדי למנוע קרם בצק בכייני.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
זנים של פטריותזנים של פטריות
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
11
מסננים קרם מאפה לקערה גדולה. מערבבים בחמאה. הגדר קערה באמבט קרח ומערבבים עד קרם מאפה מתקרר, על 10 דקות. לחץ על חתיכת פלסטיק לעטוף ישירות על פני השטח של קרם מאפה להכניס למקרר עד הצורך.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-oג'לטין בטעם תותים של מותג Jell-o
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
1
קרם להקציף בקערה גדולה עד פסגות רכות טופס.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק
2
להקציף קרם מאפה צונן כדי לשחרר, ולאחר מכן, לקפל קצפת.
מרכיבים שתצטרך
לימון גומילימון גומי
קרם מאפהקרם מאפה
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
סדר קרפ אחד על דוכן עוגה או צלחת הגשה. עם מרית אופסט או גב של כף מרק, להפיץ על 1/4 כוס קרם מאפה על קרפ. למעלה עם קרפ השני הליך חוזר עם קרפים הנותרים קרם מאפה. קרפים Chill milles לפחות 2 שעות ועד 48 שעות לפני ההגשה. אבק עם סוכר ממתקים; לשרת.
מרכיבים שתצטרך
קרם מאפהקרם מאפה
קרפיםקרפים
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט

מרכיבים

2(חוֹרֶף)סוכר ממתקיםסוכר ממתקים1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעמילן תירסעמילן תירס1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)פרחי לבנדר אכילים יבשים (ראה הערה לעיל)פרחי לבנדר אכילים יבשים (ראה הערה לעיל)9largesחלמוניםחלמונים283אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)כוסות (על קמח לכל מטרה, מנופהכוסות (על קמח לכל מטרה, מנופה4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)6(חוֹרֶף)1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים2(יכול להיות או להרחיק)גרידה מגוררת דק מ 1 לימוןגרידה מגוררת דק מ 1 לימון7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק0(יכול להיות או להרחיק)(צינור גדול)(צינור גדול)1776 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק6(חוֹרֶף)(3/4 מקל) חמאה ללא מלח, מקורר לחתוך 6 חתיכות(3/4 מקל) חמאה ללא מלח, מקורר לחתוך 6 חתיכות1שעועית וניל, חצוי וזרעים שרוטיםשעועית וניל, חצוי וזרעים שרוטים2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב

יין מומלץ: בורדו, שמפניה, בורדו לבן

צרפתית עובדת ממש טוב עם בורדו, שמפניה ובורגונדי לבן. יין צרפתי הוא מגוון בדיוק כמו אוכל צרפתי, אבל אתה כמעט ולא להשתבש עם שמפניה. אם הארוחה שלך דורשת יין לבן, אתה יכול גם לנסות בורגונדי לבן. לאדום, נסה תערובת בורדו אדומה. הברון דה שארטר בורדו עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
Baron des Chartrons בורדו
Baron des Chartrons בורדו
אף של פירות אדומים טריים. מבנה נהדר, טאנינים רכים, ופינאלה טרי של דובדבן בשל ואוכמניות. אלגנטי ומאוד אופייני לאפלאסיון.ברון דה שארטרון רוז ' הוא זוג אידיאלי עם בשר בקר בגריל, פסטות גבינה או כבש.