עוגת דובדבנים
לכי לחנות ותקני דובדבנים, סוכר, מרגרינה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-25 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. עם כפית ציון של 19% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: עוגת דובדבנים, ברים תוצרת בית עוגת דובדבנים עם זיגוג גבינת שמנת, ו פיצה דובדבנים Crostata Dolce (פאי שרי ריקוטה) עם רוטב דובדבן פורט.
הוראות
מחממים תנור ל 425 ° F. בקערה בינונית, מערבבים 2 כוסות קמח ומלח.
חותכים בקיצור, באמצעות בלנדר מאפה (או משיכת 2 סכיני שולחן באמצעות מרכיבים בכיוונים מנוגדים), עד חלקיקים בגודל של אפונה קטנה.
מפזרים מים קרים, 1 כף בכל פעם, משליך במזלג עד שכל הקמח הוא רטוב ומאפה כמעט משאיר בצד של קערה (1 עד 2 כפיות יותר מים ניתן להוסיף במידת הצורך).
לאסוף מאפה לכדור. מחלקים מאפה לשניים; צורה ל 2 סיבובים. עטיפות מעוטרות של מאפה בניילון נצמד; מקררים כ-45 דקות או עד שהבצק מוצק וקריר, אך גמיש.
רול מאפה על משטח מקומח קלות, באמצעות מערוך מקומח, לתוך מעגל 2 אינץ ' גדול יותר הפוך 9 אינץ צלחת עוגת זכוכית. מקפלים מאפה לרביעיות ומניחים בצלחת עוגה; או מגלגלים מאפה באופן רופף סביב מערוך ומעבירים לצלחת עוגה. להתפתח או לפרוש מאפה להקל לתוך צלחת, לחיצה חזקה על החלק התחתון בצד להיזהר לא למתוח מאפה, אשר יגרום לו להתכווץ כאשר אפוי.
בקערה גדולה, מערבבים סוכר וקמח 1/2 כוס. מערבבים דובדבנים. כפית לצלחת עוגה מצופה מאפה.
חותכים חמאה לחתיכות קטנות; מפזרים על דובדבנים. מכסים עם מאפה העליון כי יש חריצים לחתוך אותו; חותם וחליל. כיסוי קצה עם רצועת 2-3 אינץ ' של רדיד כדי למנוע השחמה מוגזמת; להסיר רדיד במהלך 15 הדקות האחרונות של אפייה.
אופים 35 עד 45 דקות או עד הקרום הוא חום זהוב ומיץ מתחיל בועה דרך חריצים בקרום. מגניב על קירור מדף לפחות 2 שעות לפני ההגשה.