עוגת דובדבנים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל טארט דובדבן. מנה אחת מכילה 388 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 21 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו קמח, מלח, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: דבש טארט דובדבן מזוגג סלמון עם סלסה דובדבן טארט כפרי, טארט שוקולד דובדבן טארט, ו עוגת תפוחים-דובדבנים-שוקולד לבן Frangipane עם גלידת תפוחים ירוקה וברנדי דובדבן-תפוחים קומפוט.
הוראות
מערבבים קמח, סוכר ומלח במעבד; מערבבים 5 שניות.
מוסיפים חמאה וחותכים פנימה, באמצעות/כיבוי פניות, עד שהתערובת דומה לארוחה משובחת.
מוסיפים ביצה ומעבדים רק עד שגושים לחים נוצרים. לאסוף בצק לכדור; לחלק לשניים. לשטח כל חצי בדיסק. לעטוף בניילון וצינה עד מוצק מספיק כדי לגלגל, על 1 שעה. (ניתן להכין 1 יום קדימה. שמור צונן.)
מתלה מיקום בשליש התחתון של תנור מחממים ל 163°.
מערבבים שימורים, דובדבנים קצוצים, קליפה, ותמצית שקדים בקערה בינונית.
מרדדים דיסק בצק 1 על משטח מקומח קלות לסיבוב 11 אינץ'.
להעביר סיבוב למחבת טארט בקוטר 9 אינץ ' עם תחתית נשלפת. לחץ על הבצק בעדינות למחבת; trim overhang אפילו עם החלק העליון של הצדדים פאן.
מורחים מילוי בקרום; מפזרים פיסטוקים.
מגלגלים את דיסק הבצק השני על משטח מקומח קלות לסיבוב 11 אינץ'; לחתוך לרצועות 3/4 אינץ ' רחב. מסדרים כמה רצועות, במרווחים 3/4 אינץ ' זה מזה, מעל מילוי. למעלה עם רצועות יותר בזווית קלה, ויוצרים סריג. הקש רצועה מסתיימת קצה מחבת, זמירה overhang.
מקציפים ביצה וחלב שלם בקערה קטנה כדי להתמזג.
מברשת כמה זיגוג מעל קרום הסריג; מפזרים 2 כפות סוכר.
אופים טארט עד הקרום הוא חום זהוב ומילוי דובדבן מבעבע בעובי, על 1 שעה 5 דקות. טארט מגניב לגמרי במחבת על מתלה. (טארט יכול להיות מוכן 1 יום קדימה. מכסים ומאחסנים בטמפרטורת החדר.)