קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגת דובדבנים

עוגת דובדבנים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל טארט דובדבן. מנה אחת מכילה 388 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 21 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו קמח, מלח, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: דבש טארט דובדבן מזוגג סלמון עם סלסה דובדבן טארט כפרי, טארט שוקולד דובדבן טארט, ו עוגת תפוחים-דובדבנים-שוקולד לבן Frangipane עם גלידת תפוחים ירוקה וברנדי דובדבן-תפוחים קומפוט.

הוראות

1
מערבבים קמח, סוכר ומלח במעבד; מערבבים 5 שניות.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
2
מוסיפים חמאה וחותכים פנימה, באמצעות/כיבוי פניות, עד שהתערובת דומה לארוחה משובחת.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3
מוסיפים ביצה ומעבדים רק עד שגושים לחים נוצרים. לאסוף בצק לכדור; לחלק לשניים. לשטח כל חצי בדיסק. לעטוף בניילון וצינה עד מוצק מספיק כדי לגלגל, על 1 שעה. (ניתן להכין 1 יום קדימה. שמור צונן.)
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות1 בצל צהוב גדול, חתוך לשמיניות
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
1
מתלה מיקום בשליש התחתון של תנור מחממים ל 163°.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
2
מערבבים שימורים, דובדבנים קצוצים, קליפה, ותמצית שקדים בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שמן קינמון, אופציונלישמן קינמון, אופציונלי
משמרמשמר
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
3
מרדדים דיסק בצק 1 על משטח מקומח קלות לסיבוב 11 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
4
להעביר סיבוב למחבת טארט בקוטר 9 אינץ ' עם תחתית נשלפת. לחץ על הבצק בעדינות למחבת; trim overhang אפילו עם החלק העליון של הצדדים פאן.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
דובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצוייםדובדבנים מתוקים כהים טריים, מגולענים וחצויים
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מורחים מילוי בקרום; מפזרים פיסטוקים.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
6
מגלגלים את דיסק הבצק השני על משטח מקומח קלות לסיבוב 11 אינץ'; לחתוך לרצועות 3/4 אינץ ' רחב. מסדרים כמה רצועות, במרווחים 3/4 אינץ ' זה מזה, מעל מילוי. למעלה עם רצועות יותר בזווית קלה, ויוצרים סריג. הקש רצועה מסתיימת קצה מחבת, זמירה overhang.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
1
מקציפים ביצה וחלב שלם בקערה קטנה כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
מברשת כמה זיגוג מעל קרום הסריג; מפזרים 2 כפות סוכר.
מרכיבים שתצטרך
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
3
אופים טארט עד הקרום הוא חום זהוב ומילוי דובדבן מבעבע בעובי, על 1 שעה 5 דקות. טארט מגניב לגמרי במחבת על מתלה. (טארט יכול להיות מוכן 1 יום קדימה. מכסים ומאחסנים בטמפרטורת החדר.)
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס2 חבילות (90 גרם) של ליידי אינג'רס
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק1/2 כוס חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'