עוגת דובדבנים אני
עוגת דובדבנים אני חלב חינם ומספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 165 קלוריות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-6 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. . זה עובד טוב כמו קינוח. אם יש לך צבע מאכל, קורנפלור, סוכר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 10% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. נסו עוגת דובדבנים, ברים תוצרת בית עוגת דובדבנים עם זיגוג גבינת שמנת, ו פיצה דובדבנים Crostata Dolce (פאי שרי ריקוטה) עם רוטב דובדבן פורט (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה קטנה, לרכך ג ' לטין במים קרים. תניח בצד.
בסיר בינוני, מחית חצי הדובדבנים עם הסוכר. מערבבים בקורנפלור, מיץ לימון וצבע מאכל. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב עד עבה ושקוף.
מוסיפים ג ' לטין ומערבבים במהירות.
חותכים דובדבנים הנותרים לתוך הקרום, ויוצקים תערובת ג ' לטין על דובדבנים. להירגע לפחות 4 שעות לפני ההגשה.