קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות8
ציון בריאות7
מגזין

עוגת דובדבנים טחון II

עוגת דובדבנים טחון II
עוגת דובדבנים הקרקע II יכול להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת מתכון קינוח שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 1133 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 62 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-102 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו מים, חמאה, קליפת עוגה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. . , שהוא מוצק. מתכונים דומים: עוגת דובדבנים, ברים תוצרת בית עוגת דובדבנים עם זיגוג גבינת שמנת, ו עוגת קפה דובדבן 10 דקות הקרקע.

הוראות

1
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
שטוף דובדבנים טחונים והנח בקונכיית פאי בלתי-מוסווית.
מרכיבים שתצטרך
קרום פאי בלתי-מוסווהקרום פאי בלתי-מוסווה
PhysalisPhysalis
3
מערבבים סוכר חום ו 1 כף קמח ומפזרים על דובדבנים.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
דובדבניםדובדבנים
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
4
מפזרים מים מעל.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
5
מערבבים יחד 3 כפות קמח ו 3 כפות סוכר.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
6
חותכים חמאה עד מתפורר. תערובת הדובדבן העליונה עם פירורים.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
דובדבניםדובדבנים
7
אופים בתנור שחומם מראש במשך 15 דקות, להפחית את הטמפרטורה ל 375 מעלות F (190 מעלות C) ולהמשיך לאפות במשך 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

ציוד