עוגת דובדבנים כפולה
עוגת דובדבנים כפולה עשויה להיות בדיוק דרומי מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 26 גרם של שומן, וסך הכל 572 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה עובד טוב כמו קינוח זול למדי. אם יש לך חלמונים, מיץ לימון, קמח תירס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו טארט עגבניות קלוי עם קרום כפול גבינה, פעמיים קרום דובדבן פריך, ו טארט שוקולד דובדבן עם קרום שקדים קלוי(ללא גלוטן, Paleo + Vegan) (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה, עם מיקסר על מהירות בינונית, לנצח חמאה עם 3/4 כוס סוכר עד חלקה; לנצח חלמונים ביצה. מערבבים קמח, קמח תירס, אבקת אפייה, ומלח עד מעורבב היטב. מחלקים בצק לשניים. לחץ על חלק אחד מעל הצדדים התחתון ומעלה לשפת מחבת טארט מחורץ 9 אינץ ' עם שפה נשלפת.
מניחים חלק אחר על פיסת נייר מקומטת קלות. עם מערוך מקור קל, לגלגל את הבצק לסיבוב 10 אינץ'. תחליקי על תבנית אפייה. Chill טארט פגז עגול עד המשרד, לפחות 30 דקות, או לעטוף אטום להירגע עד 3 ימים.
בקערה אחרת, מערבבים דובדבנים, טפיוקה, מיץ לימון, ונותר 1/4 כוס סוכר.
יוצקים לתוך קליפת טארט צונן ורמת התפשטות. הפוך עגול מעל טארט. הקש קצוות לשפת מחבת טארט, צובט את כל עודף.
מפזרים טארט בקלילות עם סוכר.
מניחים מחבת טארט על תבנית אפייה לא סגורה.
אופים על המדף התחתון של תנור 375 עד העליון הוא חום זהוב, 35 עד 40 דקות, סיבוב טארט באמצע זמן האפייה.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא לזייף מרתפים מסווגים ריזלינג. יש לו 4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 21 דולר.
![Forge Cellars Classque Riesling]()
Forge Cellars Classque Riesling
# 31 Wine Spectator Top 100 of 2017 forge Cellars' most important wine שואפת לחשוף את הטבע האמיתי של הבציר ולחקור את הטרואר של מזרח SenecaLake. תסיסה מתרחשת עם שמרים ילידים barriques צרפתי ניטראלי (65%) ואת הנותרים נירוסטה. עם רמה זו של בשלות, התסיסה המשיכה עד סוף האביב כדי לסיים יבש העצם.חבושים, לימון, שומר ו slatemingle עם מרציפן ושוקולד לבן, נתמך על ידי חומציות מדויקת.