עוגת דובדבנים לחג
פאי דובדבנים לחג יכול להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה זו מכילה כ 4 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 397 קלוריות. גשו לסופר וקנו מלח, קרום פשטידה עמוק, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. . מתכונים דומים: עוגת דובדבנים, ברים תוצרת בית עוגת דובדבנים עם זיגוג גבינת שמנת, ו גבינת דובדבן חג דנית.
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
לטאטא יחד את הקמח, סוכר לבן, סוכר חום, אגוז מוסקט, ומלח בקערה.
חותכים את החמאה הריכה לתערובת הקמח באמצעות בלנדר מאפה עד מתפורר; להפריש.
אופים את קרום העוגה בתנור שחומם מראש במשך 10 דקות.
הסר מהתנור; להפחית את טמפרטורת התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מערבבים יחד את מילוי עוגת הדובדבן וקינמון.
יוצקים לתוך קרום העוגה מוכן.
מפזרים ציפוי פירור על העוגה, ואז מפזרים את השקדים הפרוסים.
אופים בתנור שחומם מראש עד ציפוי פירור משחימים קלות, כ 45 דקות.