קושירגיל
מוכן ב10 דק.
מנות4
ציון בריאות94
מגזין

צרפתית בהבזק: פסטה עם פיסטו מתוק Chèvre

צרפתית בהבזק: פסטה עם פיסטו מתוק Chèvre
המתכון הצרפתי בפלאש: פסטה עם פיסטו מתוק Chèvre יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-10 דקות. מנה זו מכילה סביב 30 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 796 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מתכון זה מ רציני אוכל יש 182 אוהדים. אם יש לכם צנוברים, מלח כשר, גבינת פקורינו רומאנו בצפיפות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו צרפתית בהבזק: אלומטות עם פיסטו, צרפתית בהבזק: טילפיה עם טרגון פיסטו, ו צרפתית בהבזק: Tagliatelle עם קישואים פרח פיסטו (מתכונים דומים).

הוראות

1
להביא סיר גדול של מים לרתיחה, ומלח את המים. מבשלים את הפסטה במים הרותחים עד אל דנטה. להזמין 1/4 כוס מים פסטה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
בינתיים, גאון יחד את השום, בזיליקום, וצנוברים במעבד המזון עד נמחק לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) גבינת בריחבילה אחת (12 אונקיות) גבינת ברי
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
כגון Butterfinger, קצוץ גסכגון Butterfinger, קצוץ גס
3
מוסיף את שמן הזית ואת פקורינו, ו גאון לשלב.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
פקורינופקורינו
4
מוסיפים את האפונה, ומתבלים במלח ופלפל. פירה עד חלקה לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
5
כף פיסטו לתוך קערה גדולה. להשתמש בעכביש כדי להרים את הפוזילי החם לתוך הקערה, ולזרוק. אתה כנראה צריך להוסיף 2 עד 4 כפות של מי פסטה כדי לשחרר את הרוטב. כאשר הפסטה מושלכת ביסודיות ברוטב, להתפורר בגבינת העז, ולזרוק אותו מספיק כדי לחמם אותו דרך, אבל אתה עדיין רוצה לראות את הכיסים של הגבינה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוקלהברשה ולטיגון בשמן עמוק