צרפתית בהבזק: פסטה עם פיסטו מתוק Chèvre
המתכון הצרפתי בפלאש: פסטה עם פיסטו מתוק Chèvre יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-10 דקות. מנה זו מכילה סביב 30 גרם חלבון 29 גרם של שומן, וסך הכל 796 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מתכון זה מ רציני אוכל יש 182 אוהדים. אם יש לכם צנוברים, מלח כשר, גבינת פקורינו רומאנו בצפיפות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו צרפתית בהבזק: אלומטות עם פיסטו, צרפתית בהבזק: טילפיה עם טרגון פיסטו, ו צרפתית בהבזק: Tagliatelle עם קישואים פרח פיסטו (מתכונים דומים).
הוראות
להביא סיר גדול של מים לרתיחה, ומלח את המים. מבשלים את הפסטה במים הרותחים עד אל דנטה. להזמין 1/4 כוס מים פסטה.
בינתיים, גאון יחד את השום, בזיליקום, וצנוברים במעבד המזון עד נמחק לחלוטין.
מוסיף את שמן הזית ואת פקורינו, ו גאון לשלב.
מוסיפים את האפונה, ומתבלים במלח ופלפל. פירה עד חלקה לחלוטין.
כף פיסטו לתוך קערה גדולה. להשתמש בעכביש כדי להרים את הפוזילי החם לתוך הקערה, ולזרוק. אתה כנראה צריך להוסיף 2 עד 4 כפות של מי פסטה כדי לשחרר את הרוטב. כאשר הפסטה מושלכת ביסודיות ברוטב, להתפורר בגבינת העז, ולזרוק אותו מספיק כדי לחמם אותו דרך, אבל אתה עדיין רוצה לראות את הכיסים של הגבינה.